Less

m, jag är jävligt leds skitsnacket ikalix, folk som inte har ett eget liv dom som har så jävla satans tråkigt i sina liv att alltid vilja förstöra, är ni så jävla avensjuka?! är det jobbigt för vissa att vi kanske vill vara kompisar när han flyttar ?! det måste vara så inot helvetes jobbigt alltså... men för mmig är det redan nog jobbigt, fattar inte ni det?! han flyttar i från mig.. han var mitt livs jävla kärlek är det jobbigt att jag är glad?! har ni svårt med att vissa kan vara kära ?? fan vad jag hatar folk som är så jävla dumma i huvudet genom att förstöra gör det er lyckligare för det!!!  gå och dö!!!


har varit ute och gått med Therese, zigge och dexter idag det blev en kamp mellan mig och zigge han drog och ville lukta på hans könsorgan ;P men det fick han inte, men annars gick det skit bra, inget bråk mellan hundarna, men hussarna har nog ont iaf jag :) jaja, nu ska jag försöka få tag i han!

tack så mycket ni har lyckas!!!!





myyys

i går var det sista dagen då jag jobba, men vad ska man göra nu? eller aa skolan börjar ju på en vecka, ska ha zigge i veckan mys, fan vad mycket gråt det varit idag, sebbe flyttar på En VECKA!!!! fyfan kommer ju att gråta ihjäl mig, har ju lite sepertionsågest om de nu stavas så(?) aja, nu ska jag åh övningsköra! pussss...

RSS 2.0