Snodde av Eveooe som snott av Elin Som snott av Zandra!

ÄRLIGHET

Ditt äldsta hångel?
- 3 år äldre än mig
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i?
- 2
Vad tycker du om kärlek?
- tycker att de är jobbigt men ändå så underbart
När kramade du någon sist?
- igår
Kramade du någon speciell person?
- Ja.
Har du svårt för att bli kär?
- Nja kär på riktigt men jag blir småflickekär åt höger å vänster
När kysste du någon sist?
- Länge sen?
Ångrar du det?
- Ne
När fick du senast en komplimang?
- igår
Har du hånglat med någon av samma kön?
- jo

HAR DU NÅGONSIN...

Varit medvetslös?
- Redlös och metvetslös!
Hånglat med någon riktigt ful?
- jepp
Hånglat med fler än 50 pers?
- nää
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?
- HAHA, alltså väl typ 2
Gjort något riktigt dumt?
- typ en grej per timme
Gjort något du verkligen ångrar?
- OHJA!
Åkt ambulans?
- Nepp
Gjort något olagligt?
- jepp
Blivit polisanmäld?
- nej tror inte de
Slagit ner någon?
- Ja
Skämts över dig själv?
- haha jag släppte de där för några år sen
Tar du droger?
- nix
Vilka kläder sover du i?
- trosor eller pyjamas
Vad hatar du verkligen?
- Mycket
Har du varit kär i någon du inte haft chans på?
- Säkert
Vill du ha barn?
- Nja, vet inte..

SENASTE PERSONEN SOM

Sov i din säng?
- Jag..
Såg dig gråta?
- Mamma kanske
Fick dig att gråta?
- Sebastian
Du gick på bio med?
- Eelin, jocke & jag
När ska du sova ikväll?
- Vet inte.
Duschat idag?
- Nej men ska
Pussat någon idag?
- nää
Vad har du ätit?
- Film och banan i och macka
Dagens klädsel?
- tröja och trosor
Dagens bästa?
- Jag
Dagens roligaste?
- ingenting.
Har du många vänner?
- jo nog anser jag de
Vem kramade du senast?
- Mikaela
Hur många har varit otrogna mot dig?
- fått höra att en varit det men vet inte säkert.
Har du en karl?
- Nej och tack och lov för det!
Vem pratade du med i telefon senast?
- Sebastian
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?
- Robin - Pappa har tagit bilen.

Sådärkväll!

Igår var vi först hemma hos mig och det var trevligt tyckte då jag sen for vi på Hotellet inte värt några 100 kr iaf, de var så äckligt mycket folk så man kunde inte ens röra på sig! de var inte så kul sen var det skit kallt så jag höll på att frysa ihjäl då man gick ut &så, men de funka väl..
Hur fan kan man sitta och säga att en är en hora?! jag fattar inte, men du har sagt det ett antal ggr så hon bryr sig nog inte så mycket mer, men är ditt liv så tragiskt att du måste trycka ner andra?! fyfan de är dålig stil.. du vet vem du är och jag tycker att du kan välja dina ord innan du öppnar käften! Man kallar inte någon för det!

Det kommer biler så håll ögonen öppna så ska ni få se hur jävla snygg jag var ihelgen hahah

Natten till i Dag

Jag kan ju börja med vad jag gjorde igår då kanske.. Igår var jag och handlade med världens bästa mommo & lillasyster, sen när jag kom hem så packade jag upp allt åt lite och sen for jag och var med Carita & Eveooe vi var i Eveooe & Thomas nya lägenhet fan så fin den kommer vara nu är jag med sugen på¨en 2 tänk att inreda och sätta upp allt och så när allt är klart fatta vad kul! så jag ska hjälpa att riva tapeter de ska med bli skojj, igår så var vi duktiga utan Thomas hjälp vi satte ihop deras nya soffa Carita var ju som hjärnan i allt och klarade av att läsa hur man skulle göra, jag låg på katongerna och kolla på sen fick jag klä soffan.. sen for vi på drugen och sen for alla hem och jag la mig och kolla som vanligt på One tree hill och somnade ganska så snbbt faktist
Nu idag ska jag på risk 1an, det börjar närma sig om man säger så, bara att boka uppkörning och allt efter idag.. nu har jag egentligen sov morgon men pigg som jag är när jag har sov morgon då sitter jag hära, har ju hunnit äta frukost tänkte faktist hoppa in i duschen med, och träna lite teori!

Tandläkare!

Yes, idag ska jag dit men jag vill hellst inte.. kom just ut ur duschen och nu är det bara på med kläderna och håret upp i en snodd, sen går min buss 07.40 men jag lovar att idag får man stå länge och vänta!
fyfan orkade kanppt ta mig upp ur sängen, är så satans trött det vart inte så lång natt, i går när jag skrev blogg inlägget så efter de somnade jag haha.. härligt
idag bli det att träna teori som bara den!! :)

Känns som att..

Det kommer att bli en lång natt i natt, kan inte sova och speciellt inte med en lampa som står och lyser i ett hörn men jag måste ha den tänd för jag är mörkrädd, fast jag kan igentligen somna för jag har haft tänt den hela veckan, jag borrar bara in mig i kuddarna och slår på en film och lyssna på ljudet så somnar jag med engång, men inte i natt för nu har jag endel att tänka på..

Idag har vi varit i Luleå på universitetet och lyssnat, jag och Bea var på hälsovägledning tror jag det hette, lärare & dans.. fan jag skulle vilja kunna dansa, fatta skoj att gå en sån utbildning?! men jag tror jag ska ta hälsovägledning det verkade väldigt intressant, och dessutom var kursen bara i 2år så de skulle passa mig utmärkt! men jag skulle vilja flytta till en helt ny stad.. men ändå vara i luleå..

Sen när jag kom hem så la jag mig i sängen och kollade lite oth, sen kom mamma och hämta upp mig för att min lillasyster och resten av alla 4or i kalix kommun hade någon uppträdande, där träffa jag söt Elin och vi pratade en massa! härligt!

Inte min dag idag!

Nej ingenting går som jag vill, allt blir då fan bara fel... och zigge han kliar sig så han grinar han skiter ia fall man såger åt han.. och han var då jäkligt jobbig idag när vi var ute och gick.. men men, idag på solan har vi haft en föreläsning kunde då inte sitta stilla var så himla hungrig för jag kom just från körlektion som jag hade i 80 min ungefär och de kan jag ju säga att de var jobbigt för huvudet men nu ska jag börja träna teori!

nu kollar jag på svenska hollywoodfruar, Maria montazami är bäst! hon är så sjuk skön alltså!

I morgon blir det att vara på universitetet i luleå hela dagen, det verkade inte finnas ngt bra när vi fick prapprena men men kanske när man väl kommer dit så är det bra! men jag ska ändå inte läsa vidare i norrbotten eller jag hoppas då inte på de.. vill åka neråt eller ngt, ska nog utomlands när jag slutar skolan gå en bartender utbildning! fatta vad skojj!!


Klar

nu är jag klar för skolan bra det, kul att jag kom på att jag hade körlektion idag, kl 10.15 och 11.00 =) nu måste jag börja läsa lite teori!! fan så jobbigt men de är ju som ett måste..
har väl inte gjort så mycket jag har som mest klätt mig sovit och snokat några bloggar och ska väl ta och klicka hem några saker..

Bakis!

Hade en riktigt skojsig kväll i går med brudarna, kocken jossan har gjort mat! och jag är stolt jag har ätit suschi (fel stavas?) och så gick vi ner på bowlingen och spela en timma, sen gick alla upp till jossan igen utan jag och bea, och eelin for hem ;( men jag och bea vi for på hotellet dansa i 2h typ, jag och klickidicker tror ni att jag har ont i föttera idag? jag om någon är ju inte van...


men idag har dagen bestått av att ha sett oth och ätit knäcke mackor med ägg fifan vad gött!
och de jobbigaste av allt är när jag är bakis är jag jätte känslig så nästan hela dagen har jag gråtit, så mina ögon är uppsvällda och röda, nejj jag är inte normal ;p


har tyvärr ingen bild men ni får se en bild på snygga mig :D


lite synd..

Ja, nu är jag jävligt sunkig också, ojoj.. hur fan orkar du männsika? ångrar allt jag har sagt till dig, jag vet att de kommer att komma ut! för dig kan man fan inte lite på! faaaaan... men men sånt är livet, säger du så kan jag med öppna käften kan jag ju lova... ;)

Grattis

Åh, i kväll blir det att fira jossan!:) skriver sen!

Deppig!

Seriöst jag vill flytta så långt bort jag bara kan komma, typ runt halva jordklotet? eller kanske bara gömma mig under sängen och hoppas på att inget kommer i vägen, och att allt kan bli bra! ska sluta vara så hära deppig men det går inte nu.. jag vill inte fan! varför? okej, du är inte den ända, jag skiter i dig från och med nu, men hur fan ska de gå? kan inte gråta för  att jag har inga tårar att få ut, jag försöker men de går inte har bara gropen i halsen och vill bara slå sönder allt jag har.. kärleken är de jobbigast som finns, varför ska man bli kär i fel person? du gjorde allt så jävla mycket lättare tills den dagen du flytta.. fyfan, jag ska aldrig mera bli kär, kommer aldrig mera öppna mig till någon som jag gjorde för dig man får ändå bara skit tillbaka, orka. vad har jag att deppa över? joo en underbar kille som bara hoppar på mitt hjärta... åh nej nu kom tårarna jag vill fan inte att det ska rinna en tår mer över dig!!!

Kanske ska gå ut och gå rensa mina tankar, men jag skulle få gå hur långt som hellst för att tänkarna skulle aldrig ta slut..

Skulle jag ha en 7a skulle jag hälla den upp och ner...


hittar ingen rubrik!

I natt har jag sovit hos min underbara Eelin, och vi var på  folkan i mjv i går och spela biljard jag skulle skjuta och då slog jag i handen jätte hårt, fett hon gjorde det. sen var vi ute och gick och prata osv,
idag hade vi historia prov, känns som att jag kommer klara de men bara för de så kommer jag inte de de är alltid så!! aja men så kan de vara, hehe...
I morgon blire bowling och friande av jossan skojj ska de bli.. har varit och köpt en ny klänning så jäkla fin den är! råka få med mig syrrans telefon och glömde klänningen hos dom så ska dit i morgon och hämta allt
Nu ska jag se OTH :)

Historia prov!

Kom just ur duschen och ska väl bara ta och hitta mig nå kläder, funderar på tunika, men jag vet inte kanske blir mina bagjeans jag och kläd val på morgon de funkar inte.. hinner byta ett par gånger, just innan bussen lan jag känna att jag vill byta.. så ni kan ju tänka er hur det ser ut i min lägenhet, inte är ju kläderna i gaderoben, utan på golvet men ska ta och städa lite idag..

Ja hoppas på att historia provet går bra idag, har det kl 12.20, så hinner träna lite har egentligen sov morgon men min telefon ringde, är de nå typiskt att de alltid ska ringa när man har sovmorgon? men iaf då gick jag och duscha ut hårinpackningen och tänkte träna lite mera  nu då så att jag kanske har en chans i helvetet att klara de!
"Tog en kula för dig och fick en smula tillbaka!"

Ibland så fattar jag inte varför jag är så dum, jag skriver ett sms åt dig, och förväntar mig svar på mina frågor! men som vanligt så får man inte det, blir lika ledsen varje gång så nu ger jag upp.. varför skriva gulliga sns åt någon som ändå inte bryr sig!



Nervös!

japp så är de, idag vart jag jäkligt nervös, satt och fula mig med telefonen och sen så ska jag spela ngt med knapparna ni vet som man kan typ göra en egen låt? ja men iaf så skulle jag göra de, och så går jag förbi några och bea prata jag gjorde helt fel händerna skaka så jag trodde jag skulle tappa  telefonen och sen snubbla jag på tungan när jag skulle svara till bea, pricket över iet skulle ju vara att jag skulle ha ramlat... fyfan vad pinsamt!
Jag kan faktist bli lite blyg ibland! men nu är de så att jag har gjort bort mig fler än 1gång framför den personen, man kan ju tro att jag är kär men det är jag INTE
HAHAH skrattar så när jag tänker på det, vad fan ska dom tro? att jag är cp ?:p haha aja låt dom! jag är ändå bäst!

Historia

i morgon har jag historia prov! fyfan säger jag bara, kan lite men, hoppas på att de går bättre i morgon bea for just hem vi har tränat lite, så jag kan ju som lite ska läsa innan jag går och sussar kudde i kväll / natt har sovmorgon i morgon med så då kan jag ju med träna! så nu ligger jag i sängen och är hur sugen som hellst på ny bakade bullar ni förstår inte och iskall mjölk, tror jag ska gå och köpa lite så sen blir det bak time !


Ligger och lyssnar på Calle Kristiansson – Walking In Memphis, jag är fan kär i han så jävla bra han är ! :p




Skolan

Nu sitter jag i datasalen och tänkte jobba med projektarbetet, men ida är inte hära så nu blir det nog att jag ska jobba själv med det men måste prata med henne först!

Jag tror jag fick en hjärtklappning idag jag trodde jag skulle dö! men tänker tyvärr inte berätta varför för det är en hemlis! Jag är så pinsam i bland..

 jag vill bara hem och sova, är skit trött varför ska det vara så mörkt? när jag går till skolan är det mörkt & när jag kommer hem är det mörkt.. haha de är ju höst men jag vill inte ha höst!! jag vill ha sommar året om, eller iaf att sommaren är längre än vintern tycker att dom kan byta lite!


Nu ska jag jobba med projektarbetet!


på väg!

Japp nu är jag på väg att gå till skolan, eller jag väntar på bussen så jag kör ett inlägg innan jag ska gå!
Hoppas bea kommer idag wså kan vi läsa på historia provet tillsammans, och så.. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva..
fina drömmar jag har haft i natt, jag har drömmt om att min lärare var polis och han rädda mig och eelin från alla turkar som höll på att förfölja oss och döda oss, en statt med en laserpenna ut genom fönstret så att vi skulle se han, och vi båda gick på iv.. fett läskigt var det så när jag vaknar är de kolsvart i lägenheten så fan blev ju rädd då jag vakna med..
Aja  nu går min buss på 1o min så jag ska ta och gå ut

utmanad

7 saker om mig själv:

  1. Jag har stora problem med höger & vänster när jag är stressad
  2. Jag älskar att vara med på kort
  3. Jag är faktist blyg fast man inte alltid kan tro det.
  4. Jag sover fortfarande med nallen jag fick när jag föddes
  5. Jag älskar lakrits
  6. Jag har ett mål i livet!
  7. Jag nöter serien One tree hill

Jag utmanar, Zandra, Micho & Jenna.

lite synd..

Alltså, jag känner att nog visst saknar jag sebastian en del iblan, men det börjar går över, allt känns som att jag inte har någon aning om vem han är de är de som är jobbigt, men ändå känner jag han så väl, men jag fattar inte varför man ska bråka så, jag ville aldrig att det skulle sluta så som det gjorde, utan ett hejdå, utan någonting jag stog där helt tomhänt fatta ingenting, jag visste bara att du skulle flytta men inte vilken dag, fall du redan gjort det eller om du var kvar i lägenhete, jag visste ingenting!! jag fattar inte, jag kan inte få de ur mina tankar.. varför skulle allt sluta så? okej de har gått länge nu men vissa dagar känner jag en enorm tomhet, att de är nått som saknas, när jag gör mat ska jag sätta de i en mat låda? nej för du är inte hära.. aja, allt slutade på fel sätt tyckte jag men men vad du tycker vet jag inte får aldrig några svar på mina frågor


Läser du de hära ring inte och säg att jag ska ta bort för jag skriver vad jag vill,

Du kommer alltid att ha en speciell plats hos mig fast vi har bråkat, sårat och varit elaka mot varandra! Förlåt?



Hemma!

Ja, idag har jag börjat med NP i engelska, ännu i 9an men nu jäklar ska jag klara den så jag hinner börja med engA till våren, och sen har jag haft matte prov, hoppas att det gick bra men jag tror då nästan de om jag ska vara ärlig..
sen var jag, eelin och jossan nere på stan jag och eelin var och åt medans jossan var hem och äta! sen har vi hållt på att härja lite och så, det är kallt nu, så de är då bara att ha på sig vinterkläderna, nästan att täckbyxorna kommer fram! om jag ska vara ärlig så har dom redan varit framme när jag och älskade storasyster och jag var ute och gick!
När jag satte fötterna innanför dörren så blev jag glad för jag såg att mina kort kommit fram! nu måste jag köpa så jag kan sätta in dom någonstans och ramar, har planer! ska börja beställa hem dom i kort ist för att ha dom på datorn, mycket roligare att se då, och tänk om en massa år då kan man gå och kolla tillbaka när man blir gammal och tänka tillbaka! hääärligt säger jag bara!
Nää känner att jag skulle behöva ett bad men orkar inte jag har aldrig ro att ligga dära, jag kanske ligger i 10 min sen så är jag leds, men kanske inte idag måste få bort mina spänningar i kroppen..
historia porv på torsdag kanske dags att börja läsa en del då!

Kan knappt tro det

kan fan inte de, jag är vaken jag bloggar? har det bhämnt någonting eller? jaa jag ska ju som vara med aktiv!:
i dag på morgonen så vaknade jag av att min kära lillebror försöker få upp ytterdörren den är jäkligt trög så man måste typ sparka iden när man ska ut och slita upp den som fan när man ska in.. jaa så då har jag varit vaken sen dess härligt, kolla lite OTH.. och nu funderar jag på vad jag ska ha på mig en sån hära dag? kanske en tunika eller kanske mjukisar de är ju nästan skönast ju!

Ja mamma skiten jag har i munnen ska jag ta ut jag har ju sagt det men har bara glömt de!


Vad händer idag? skolan nu kl 10, sen så blir det att gå på lektioner och sen hem och lägga sig och sova i min underbart sköna säng, fast jag och eveooe skulle nog hitta på någonting med, baka stog nog på menyn haha.. blev himla sugen på snikerskladdkaka igår, fast fatta gott med nybakta bullar?:)

Ha en bra dag!



fototime

Ja idag har det varit en del fotande med evelina larsson! vi har haft himla kul skrattat och skämts lite  men allt går bara man vill!
här får ni några bilder

Tråkigt!

Ja idag har det varit så jävla skit tråkigt! för ingen som, jag umgås med har varit hära idag, och ewe börjar nu kl 2!! fattar ni hur tråkigt jag har haft idag?!

idag ska min kära lillebror sova hos mig,

nu vill jag bara hem och då ska jag tvätta, dammsuga & se oth! härlig dag.. vad fan ska man äta då?



nu vill jag att mina bilder ska komma så jag får hämta ut dom :)

Åh..

Ja, åh jag saknar dagar, jag saknar vissa speciella dagar.. allt som var så bra, ser tillbaka på bilder tex när jag ser bilder från min födelsedag saknar sommaren saknar bara den tiden då kändes allt bra! men nu tror ni jag får nån ångest, tänker vad fan har jag gjort i 18 år? vad ska jag göra om 1 år hur fan ser min framtid ut? jag vill bli så  mycket men tror inte jag kan bli ngt av det eller det känns så nu...men vill jag göra allt de om 15 år? alltså jag vill ju bara hinna göra så mycket som möjligt nu! jag försöker jag får mina impuls lite titt  som tätt okej de är jävligt kul men känns som att jag bara vill lägga mig ner och gräva ett stort hål och hoppas på bättre tider! gud vad deppig jag låter det är väl höst deppet som kommer nu men fan de går väl med över !!

nu ska jag kanske ta och sluta deppa ? ja de låter väl som en ide!
ja i går var vi och testa studentmössorna, fan vilken känsla känns så skönt men ändå så hemskt jag menar hallå jag vill ju alltid gå i skolan och inte splittras okej jag vill tjärna pengar men jag vill också gå skola, hmm jaa men men man kan inte alltid få som man vill här i livet!




I kväll ska vi dansa!

Ja just nu ligger jag i sängen kollar på OTH nicke var hära en stund nyss eller för någon timma sen jag låg i sängen helt död och han satt i soffan och jagvet inte va han gjorde för jag sov typ.. jaa men ringde Carirta nyss så nu är det fixar iaf, skulle kunna hoppa i duschen och sätta inpackning så inte allt hår låssnar, i morgon har jag två förändringar på min kropp!  idag har jag bara en och ser ut som hej kom och hjälp mig men ingen kom ! ;s men de blir nog bra ska vi se! håller på att ladda ner fler säsonger av OTH och alla DH :)

Är ganska sugen på att städa med det finns ingenting att städa så jag fixar nog bloggen ist!
ska börja vara mera aktiv på att skriva!:p




Finska

sitter på finska lektionen, det får faktist bra! och de är ju som lite lättare när man kan finska också!! tro det eller ej men jag kan faktist det..


Leds är jag som bara den att folk ska klaga om hur det går för mig.. fan skönt dig själv och skit i andra!! jag klarar min skolgång men blir inte lättare av att du ska säga att jag inte kan ngt! Dra åt helvete idiot!

ska städa lägenheten jävligt grundligt idag, och eelin ska hjälpa mig sen blir det väl att gå ut och gå om vi inte ska jobba, men de hoppas jag iaf vi ska iaf sova hemma hos mamam i natt skönt!


jag vill ha mat hellst nyss men de gick ju inte ska och köpa en baguett snart! :p

Jag känner mig så jävla fri och det är så jävla skönt! Puss&Kram!

Hos Zandra, Robert & Thindra!

Nu just nu sitter jag och väntar på att eelin ska sluta så då ska vi och äta.. niiice, klämma löjja med hoppas jag på i kväll, men fan det tror jag att de blir iaf, vi ska sova i lägenheten in att och resten av veckan hemma hos mamma..

idag har jag åkt buss sen halv sju på morgonen var i kalix kl 9:40 ungefär, har varit i piteå i helgen med Ida,Millan och Jag.. det var mycket skoj, skönt att komma bort i bland.. och jag börja jobba kl 11 idag så blev ingen skola iochförsig så börja vi väl typ 4 sista lektionen men jag slutade jobba då så att jaa. i morgon blir det då skola..

Känner i hela kroppen att jag är leds och jag måste få vila ut, för dom senaste helgena har det inte blivit så mycket vila för då har jag varit ute jaja,

Min helg som kommer ser ut
*Fredag- Bio med Eelin och Jocke
*Lördag- vet inte om jag ska vara hemma eller i luleå mitt minne är som en guldfisk..
*Söndag- Lillebror fyller år och halv 7 ska jag vara och tattuera mig! nervös....

Ja så blir nog inge vila den helgen heller ähh skit samma.. vila hinner jag med!




Idag kännde jag att saknaden var stor! ; /


"När jag såg han första gången tänkte jag,
Vilken vacker kille han måste bli min en dag
När jag såg honom första gången ville jag,
Berätta att mitt hjärta slog dubbla slag,
Vilka ögon vilken stil vilken klass,
Du måste tro mig när ja säger att denna guZZen är vass,
Hur han rör sig och för sig och sakta glider fram,
Och hur han med blicken förtrollar varenda tjej,
När han kommer in i rummet då står klockorna still,"


Mardrömar

Åh jag hatar mardrömar, har just drömt en och lyckas inte att somna om, och varje gång jag blundas ser jag drömen fett äckligt. Och sen så låter de som fan hära..

RSS 2.0