Fryser

Seriöst i bland har jag funderingar om vi kommer dö i is tid, det känns ju som de de är fan is kallt ut, men tur att vi har en spis vi eldar i som jag ibland bara vill hoppa in i och lägga mig de skulle ju iallafall bli varmt och jag skulle inte dö av att frysa ihjäl men jaa, jag har ju mina knäppa funderinga ibland! men så kan det vara jag är inte som alla andra om jag ska säga de själv! och jag har väl fått höra det en och annan gång med de är sånt man får leva med!

undra vad jag ska göra snart? jag har ju pluggat ett tag så måste vänta en stund sen ska jag plugga igen och hela natten! men då finns de ju en risk att  jag ändå somnar hihi

upp tidigt i morgon, åh hur ska jag orka? varför kan inte min mamma svara i telefon jag vill ju höra hur det har gått med hon!

jaja nu kan jag inte slösa bort mitt liv på att bara ligga hära och ruttna bort!

hål

Ja, när jag kom till praktiken så insåg jag att de gjorde ont och var kallt när jag gick, ja då var de ett jävla hål i mina sockar och till och med i båda!! haha,och jag hatr ju inga tofflor där så jag har fått gå och ha de oskönt!

I går smörjde jag in mig i Libero cream perusvoide som är till bejbisar men jag tog de för att de skulle vara bra mot torrafläckar, hud och ja den är skit bra, de gjorde ont när jag låg på mage osv för att jag var så torr och nu gör de inte alls ont så den ska jag börja köra med!

Nää nu ska jag vänta på att jag har fått lite ro i min kropp för att kunna sitta still och träna teori! men de är inte än på ett tag haha



Det är nära nu!

Tänkte dra ett blogginlägg innan jag går på prakiken, idag ska vi ha morgon promenix så då är det bara att dra på sig de varmaste jag har osv..


Jaa, de är mycket nära nu, till både de ena med de tredje, närmast är teori och sen uppkörning, men sen är det julafton, de pirrar lite i magen  typ haha.


Ja, vad ska jag göra i dag? först ska jag gå till praktiken, sen när jag kommer hem så måste vi in till kalix för att hämta min mobil som kom igår, och thindras dop pressent som har väl tagit sisodär 2 månader att få tillbaka, sen måste jag träna teori! och sen ska jag väl jyra på hära kanske ska städa mitt rum mamma var inte så glad när hon såg hur de såg ut..






So don't break my heart,
I ain't never done nothing to deserve this
I'm torn apart
You've had your fun, do you suppose I earned it?
Do you not see how I'm begging on my knees?
Don't speak, don't breathe,
You bring out the devil in me

Min syster visade mig

Denna sidan för att får mera läsare jag hoppas att de funkar men för henne gör de då det..
så bli medlem vettja! http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=zarikoutuaniemi
Just nu ligger jag i sängen med en julmust och nyduschad så snart ska jag ner och borsta tänderna för att samla nya krafter till morgon dagen med barnen på prakttiken! ja vad ska man mer skriva..
Ska väl slå på någon film eller serie och sova nu God natt!

Kom med där och då mer läsare!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=zarikoutuaniemi

Första dagen på praktiken!

Yes idag var det första dagen på praktiken, skoj att komma tillbaka faktist och allt har gått bra, tur att jag har bea som sitter med mig i personalrummet och jag tucker inte om att sitta där haha men dom har sagt att jag måste sitta där i år eftersom att jag inte satt där någonting förra året haha, men men de går väl.


Har tränat teori och de gick väl bra men känns inte som att jag har någon ork för att göra de men de är ju ett måste för de är ju mycket nära nu!! så nu är de bara plugga,plugga och plugga men..

jaja, nu ska jag fortsätta med de jag håller på med haha :)


Dagen efter,

Vi hade jäkligt skoj i går faktist vi var på hotellet, först skulle vi till ompari men de vart kalix haha.. men skoj vart de.. kanske allt för mycket av de goda från min sida ville bara skära bort huvudet idag på morgonen...

Imorgon startar praktiken shiit vad jag har längtat, de ska bli skoj att träffa alla igen, är på samma plats som jag var förra året i nyborg i klass 2 samma klass som förra året, ska bli kul och se hur mycket dom har ändrats och så.
Nu funderar jag på fall jag sak se "i rymden finns inga känslor!" såg 28 min idag på morgonen sen tog den slut så jag fick ladda ner den fast full version! men åh skoj att den var helt ful då med.. nää du blir jag leds! får väl se ngt annat som jag har..
-----
We don't mess around.
You've got no freedom to come down.
We don't take angels from the sky.
Oh no, we don't mess around.
You're meant to be among the clouds cause your an angel.
But that's a lie.

Klockan är 09.22 och jag är vaken!

Ja, jag vaknade av att jag var tvungen att gå på tossiletten, sen så kunde jag inte riktigt somna om men de är ju som bra då har jag hela dagen på mig att göra roligheter, iochförsig så ska jag sitta i byn och läsa teori så man klarar de det gäller ju snart för tusan! ihelgen blir det ridning hojja hoppas jag inte bli avkastad säger jag ju bara har skit ont i handleden igen tur att jag snart ska till en ortoped så får dom kolla vad som är felet för nått är det..

Just nu sitter jag och kollar på "På smällen" halv skoj, men har som aldrig haft tid och se den dom flesta säger att den är skit bra.. så jag får väl se hur den är om man säger så!

På månadag börjar praktiken tusan så jag har längtat.. igår hade vi öppet hus de var faktist skojj, jag testade att köra upp med en rullstol på en ramp och de var som skojj rulla ner 2ggr för att jag skrattade så mycket. sen när vi skulle prata om våran lnije så gick det faktist oväntat bra, jag blir fan inte nervös när jag står för en hel grupp som jag intet känner men inför en grupp jag känner blir det jätte jobbigt..

Nu se klart filmen sen träna teori!

Måndag hell yeah

satt på skolan och hade 3 lektioner, började med engelska och sen hade jag utvecklingsamtal kl 9 och de gick bra, kl 10 hade jag matte 1h och det gick med bra sen har jag haft hål till kl 2 och då hade jag lektion 10 min typ betygsnack och de gick med bra

nu sitter jag hos mommo&moffa ska snart på typ 20 min gå ner till min moster och kusiner sen så ska jag och michelle fara och rida härligt med en ridtur men jag kommer vara rädd haha ! ;D

Pusspåer!


Ojj..

Det var ju som ett tag sen jag skrev men har inte haft så mkt att skriva och sen så har jag faktist inte haft tid heller,
ihelgen har jag inte gjort ett skit typ, jobbade i lördags så de var ju som okej, och idag har jag städat lägenheten, fett skönt tills man kommer dit igen så de inte är världens bombnedslag som de har varit..
i morgon ska jag och rida lite med min kusin HAHA jag på en häst de ska bli skojj, jag har ju ridit förr men jag var skit rädd, sen har jag blivit jagade av dom så ja vi får se hur det går i morgon, haha
idag har jag kört mamma till akuten eftersom att hon har brytit armen, eller de är en spricka fall man ska vara exakt hon ramlade när hon var ute med zigge, inte dom bästa skorna hade hon väl heller. Men då satt vi där en timma och jag var skit leds för jag var så trött, men men sen gick vi och handlade glömde hälften så fick åka tillbaka, mamma kan ju inte köra så de blir mycket övning för mig nu :)
och jag har lagat mat åt familjen idag, potatis och köttfärslimpa, och efterrätten var äpplen som hade varit i ugnen & vaniljsås vet inte riktigt vad det heter men men gott var de iaf:)
Nu spela med brother.-=)

Nationella

alltså seriöst idag när vi hade NP så jag höll på att svimma för att jag var så nervös, sen när jag då vl satte mig så visste jag inte vad jag skulle skriva om..men tillsist efte många suddningar så kom jag på, jag böt väl text sisodär 100ggr.. men sen kom de och jag skrev 3 A4 på dataskrivet, satt från 8 till 11 snacka om jobbigt..

Kommer inte vara så social hära på bloggen på ett tag kanske kommer ett inlägg då och då så var uppmärksam!
håller på att träna på teori provet så jag får körkortet snart, jag längtar så himmlans mycket till då!=)

aja, nu ska jag dyka in i teorin igen :)

Är hos mamma,

Ja, jag är hära och tränar teori eftersom att jag har en mini pc och den kan man inte sätta in skivor i så jag måste ju göra den hära.. men ganska skönt är det, men jag har somnat i dag med, har typ feber men måste ändå till skolan i morgon för har pissnationella.. och jag kommer klara de... myt, men jga får ju hoppas på det bästa..
och sen måste jag ju se lite saker;)


Fan vad skönt det är att duscha.. att bara vrida värmen mer och mer de är så skönt och speciellt fall man har feber! nu ska jag kanske ta och bjuda på en ny bild jag har på mig..


HAHA alla ser typ lika dana ut!

haha som när jag gick i 5? så hade jag typ 50 och då skojjar jag inte, lika dana bilder på mig jag hade bara gjort ngt litet men alla såg precis lika dana ut haha, och de var på lunar jag hade dom men Zandra & jenna kommenterade de ganksa bra så jag tog bort några!



En konstig dag!

Ja jag sov hos mamma i natt och hon hade jobbat natt så hon kunde inte köra mig till skolan när jag började halv 10 så jag for med bussen 07.20 så har jag suttit på skolan till halv 10 fast jag gick på lektion kl 9 så jobba jag till tio för orkade inte sitta själv, sen så hade jag hål till 2, men tror ni att jag hade den lektionen? för att hon då skulle till sjukhuset, och jag hade prov så jag ides ju inte åka hem och skolka, lite leds jag vart.. hon säger aldrig till om det är något sånt, så då har jag haft en lektion och varit på skolan en heldag jag lovar att de fan inte var skoj! satt själv från 8 till 10...

i natt har jag drömt om att sebbe hade träffat en ny tjej, och var skit elak mot mig, allt för att göra mig svartsjuk, sen träffa jag dom på ica näsbyn så då vaknade jag och sen när jag somnade om så drömde jag om eelins stortå, för det ser ut som att hon har franskmanikyr fast hon inte har de bara att hon har skitit i att måla om den haha men vem fan drömmer om någons tå???

På bussen idag har mina tankar farit fram och tillbaka i allt, svin leds från ena tanken till den andra.. och jag fattar ingenting egentligen fattar inte ens varför jag tänker på vissa saker men.. och att vissa är så barnsliga, att man borde växa upp, är man 17-18år så borde man ha lite mera vett i skallen! man måste ju kunna tänka lite längre än vad näsan räcker om jag ska vara ärlig men vissa gör ju inte det:s
¨

Jag ska klippa Page, eller bob-frilla, den var riktigt fin så jag tror nog att jag tar bob ist, testa på ngt nytt, för jag har så nött hår aldrig mera blondera isåfall ska jag slinga och inte bara blondera hela tiden, men nu är jag iaf brun-hårig och är mycket nöjd med de, är lite slingor i men det var inte meningen men de vart snyggt;D

Mitt hår!

Ja, nu snart ska jag färga håret, fan de kommer att gå av ännu mera, snart rakar jag av mig håret, eller så slutar jag att färga, en ännu bättre ide,

har ingenting att skriva, ska se lite tv nu

Halv 8

Ja klockan är halv 8 på morgonen och jag är vakne, kan inte somna om men de kommer nog snart, är skit trött men an ändå inte somna :(

Mamma for just och jobba, och jag undrar på vad jag ska göra idag, skulle iaf få låna en skiva av Robin så jag kan träna tori! och sen kanske klara de, jag körde för första gången i snön igår och det gck faktist bra, men när jag skulle köra in på våran gata då fick jag sladd, haha de var ganska skoj men lite äckligt! vill ju ha körkort nununu..


Nää nu ska jag nog fan göra läxor, så jag har gjort det fram till på måndag, och när jag tar upp en läxbok då somnar jag oftast innan jag fått upp en sida!

Nu sitter jag och Lillasyster Linn och kollar på Disney channel


Hos mamma

Sitter hära och kollar på disney chanel, och vi ska äta taco..

Fan vad det känndes som att klockan var typ 7-8 på kvällen för jag är skit trött ska nog dra en Powernap nu, och mysa med älsklings vovven !

Skriver mer sen!

Dagen började inte bra alls!

Nej min dag började inte som andra dagar! Blev riktigt irriterad när jag inte hittade mina uggs, och mamma säger att hon inte har kastat dom så då har jag väl lyckats slarva bort dom! hur i helvete slarvar man bort ett par skor!? Sen då när jag skulle gå till bussen så rammlade jag 4ggr!!! haha först så ramkade jag 3 ggr eftervarandra och en precis så alla i hela bussen skulle ha sett fall dom kollade åt de hållet!! då vart de så pinsamt, och jag hatar att rammla där folk ser.. och sen så har jag sov morgon till 10.10, fan då får jag väl sitta hära annars går jag och lägger mig på en bänk, eller kanske i vilorummet men de är så äckligt ofta dom byter lakan typ?

Fot till mamma igår, skönt var det att komma hem, jag längtar så jag håller på att spricka till praktiken, för då får jag vara hemma hos mamma i 1månad fatta skönt!

I kväll kommer jag inte blogga, för ska sov hos Eelin, och de ska bli skojjigt för vi ska spela biljard och pyssla


Tackvare bea!

ja, tack vare henne vågar inte jag sova hemma hos mig så jag åkte till mamma, och jag kommer alderi mera kolla i kikhålet tack bea, nu kommer jag typ bli mördad för att jag inte kommer vågar kolla så då kommer jag bara öppna åt vem som hellst.. Ja, hon berätta då iaf en jätte jätte läskig spökhistoria, som jag sen då bara var tvungen att berätta åt eelin, jag ryste ju fan när jag berätta den med och hon fick ont i magen :(

Min bror ar iaf öppet dörren till sitt rum, så jag behöver inte vara rädd fall de kommer nå ballerinor, usch nej nu börja jag tänka på den igen.. haah ibland är jag inte smart..

Ska nog dra på nå avsnitt av Sveriges skönaste familjer och försöka och inte drömma nå mardrömmar!


Väntar!

Yes, vaknade kvart i 8 och då gick jag och duscha, så nu är kläderna på och ansiktet med, Idag är det säker is kallt ute, fast skit samma, nu väntar jag på Bea som ska komma och hämta upp mig, och sen direkt ha nationella, fyfan jag vill inte!!  men måste!!!
Aja nu ska jag ta på mig skona och sen gå ut :)

Klockan rusar iväg!

Ojdå, kollade på klockan och tänkte när ska man få gå och sova då? och då när jag ser så är den ju redan för länge sen nattinatti, men nu kan jag typ inte somna, har för mycket energi och vet inte vart jag ska ta vägen, funderar på om jag ska slå på något avsnitt av Sveriges skönaste familjer det är ju så bra alltså! i natt har jag sovit så underbart skönt känns som att det var länge sen mycket utvilad och allt var bara bra på morgonen.

Tänkte gå och duscha nu, men jag ids inte de, ingen ska ju ändå ligga hära bervid mig så jag kan lukta svett om jag vill så jag ta mig en lång och skön dusch på morgonen när jag ändå har sovmorgon, fast i slut ändan så kommer det bli en stressig sådan! för att jag tycker sängen är så otroligt skön på morgonen..

Vill ni veta vad jag ska göra på torsdag?! Jo då ska jag till Morjärv och vara med världens bästa Eelin och vi ska vara och pyssla och sen göra nå läxor, det ska bli så mysigt har inte varit med hon på jättejätte länge sen, känns det som iaf, menmen..

Och i morgon ska jag hem till världens bästa mamma, och äta gomiddag som min syster tydligen ska göra, men de är ju som bra de!

Jag borde nog vara med i Sveriges skönaste familjer, dom ska få komma och filma mig när jag dampar loss i lägenheten haha, de skulle vara skojjigt :p



Nu så,

är klar med mitt PM egentligen skulle de varit inne idag men vi fick göra klart det till i morgon, så i morgon är det redovining i svenskan, nationella typ SUG

Alltså nog fan finns det männsikor till allt alltså.. finner inga ord för vissa.. hehe
Ja just nu funderar jag på vad jag ska ta mig till, jag vill gå lumpen, men när man skulle skicka in ett sånt dära grej, så fick jag inget svar om att jag kom med, men fan jag ska nog skicka igen så kanske jag får, har viljat g¨lumpen så länge jag kan minnas, det värkar så intressant typ, tänk vad kul med, att vara tjej och klara av sånt, för de är så många som inte tror att man skulle klara av att vara där ute i skogen när de är kallt osv, i bland så känner jag att jag nog skulle vara kille för jag tycker inte om vissa saker som man "ska" tycka om för att vara tjej, jag umgås hellre med killar och har nog alltid gjort det.. aa, ibland är det inte lätt.. men seriöst orka vara så pryd och inte våga ha lite skit under naglarna eller en smutsig tröja/byxa när man är på skolan, fan en liten fläck dödar väl inte.. okej om den inte är typ baota stor men då fattar man ju ändå... men aa, vissa är ju lite för mycket i vissa saker!



Jag är glad över att jag har Eelin som bästavän, hon förstår mig och henne kan prata med allt om och gråta mot hennes axel i flera timmar om jag vill, och de bästa av allt så har vi alltid skoj när vi är med varandra! hon är min ängel!




HATAR

Dryga människor!!

Zari


Film & Nagel kväll ;)

igår kväll var jag med Eveooe och thomas, vi får på frasses och åt, det var inte så super gott men jag blev mätt ist!
och vi lekte med naglar det var trevligt, sen såg vi på HippHipp hora & Tretton, vi hade en liten fjortisfilmkväll, men dom är ganska bra! eller tretton iaf, jag och Eveooe är ju typ kär i Sebbe 8 hipphipp hora! så där satt vi och dreggla, och skratta.

idag ska jag och eveooe agera fotomodeller, med mig Systemkamera, vi har inte så mycket annat att göra, och sen härligt med vinter bilder  så då blir de fyllt påklädda, iaf jag orkar inte vara sjuk mera.. sen blire filmkväll ikväll igen, :)
Mina & Eveooes naglar
Mina svarta och hennes Rosa

En jobbig natt..

I går kväll var jag med Dennis, skojigt vi hade snöbolls krig, fast jag är sjuk, och har blivit så jävla mycket mer sjuk nu, har knappt kunna somna för att jag hostar och har jag lyckats somna så har jag hostat så att jag vaknar, så krig halv 4 så satt jag uppe och dumma mig på FB Chatten men då tillsist när jag kunde somna om så drömde jag


en mardröm  och att de var en gubbe som som blev kåt när han ryckte ut tänder på folk så han sövde sin dotter som var 7 år för att dra ut samma tand hela tiden, för han lyckades sätta fast den på nå kneepigt sätt, och sen var jag i byn och då var han där med, och skulle göra de på mig men då sprang Zandra och jag in på eljuspåret och så hitta vi han med en annan tjej som var helt blodig han hade dödat och och slitit ut alla tänder, sen börja han jaga oss igen och då vaknade fyfan så äcklig dröm alltså!! så jag skrev till mamma och fråga fall hon var vaken, men hnag fick inget svar så jag antog att hon inte var det, så jag gick och la mig igen med alla lampor tända.. och vaknade halv 10 eller ngt sånt.


Idag ska jag tvätta, men de är inte först fören kl 4 :)
juste tusan jag måste ju sätta fram nå middag för nu är jag leds på att bara äta mackor när jag har frysen full i mat ;) gud så gott det skulle vara med Vofflor, fick ju låna mommos, om man kanske ska göra det till senare, men jag måste göra nå riktig mättande mat med, eller ja.


Ja, jag kanske ska fixa bloggen med ?=)

vad ska jag skriva?

har ingenting att skriva om idag, mer än att jag är dålig i halsen.. :(
nu måste jag vänta på att sötmillan ska ringa mig ;)

*stan & naglar

idag har jag varit i stan med 'zandra och thindra, var och lämnade min telefon som varit sönder i någon månad tp.. sen for vi och köp0te en pressent åt mommo och moffa för mommo fyllde år igår och moffa den 9ode och då är dom i egyten så dom fick varit ljus som de står *"mormor"&"morfar" på och en text under jätte söta!
sen for vi till mommos jobb och lämna de och fick oss nå mat! sen gick jag till eveooe och nicke var där, eveooe ficksade naglar åt mig så de är ganska svårt att skriva och så såg vi på Hipphipp hora haha så jävla dålig film men sebbe är ju så snygg i den filmen;p
Nu se de vanliga OTH




Varje timma sen kl 6

Ja jag har vaknat varje timma efter kl 6, förstår ni hur jobbigt det är? jag har inte kunnat andas. fått upp äckliga slembollar i halsen för att jag har hostat å varit tvungen att gå och spotta med.. kanske inte de frächaste att veta men,
Kom just på att kalixbo kommer den 5&11 för att kolla ventlierna eller vad det nu stod på pappret, då ska det då vara städat iaf båda dom dagarna så de inte är massa dammtussar och kläder som dom behöver trampa på haha..
Mommo&Moffa åker på torsdag till Egypten tror ni jag vill med? ohja, kommer att sakna dom himlans mycket! <3

Vad jag ska göra i dag!
  • Först klä mig
  • gå till mommos jobb och låna saker
  • kanske åka till dom
  • Sen ska jag jobba matte!!
I natt har jag drömt jätte konstiga drömmar.. ett hur som jag såg dit skulle vi flytta in, och de var massa bullar och djur där, sen när jag skulle köra tillbaka, jag hade inget körkort och hade lånat en lärares bil och när jag skulle köra om så åkte jag mellan en bil och en traktor men jag kvadda den inte, sen skulle jag åka och gömma mig så då var bilen en cykel som jag skulle rulla upp för världens brantaste backe men då kom en bubbe som jag kört om så jag bad om ursäkt, sen vaknade jag... skakade som fan när jag vaknade!!;s

Min hals!

Har ingen röst kvar
märkte jag när jag
började sjunga
HAHA

LEEESSSSSSSS!

Nu vill jag hem och kolla på OTH, ska gå till bussen halv!!! :)

Flera månader efter!

Hm. kul att man kommer på de flera månader efter, varför är jag så jävla blind?! satan nu känner jag att jag hatar dig ännu mera, allt som jag har hört de är ju sant! hur fan kunde du? du skyller allt på mig fast i självaverket är de du som gör de. så du måste verkligen sätta skulden på mig fast jag inte har gjort ett piss, det var inte jag som umgicks med gamla "ragg" utan de var du själv, du har erkänns en gång, men varför inte bara alla andra gånger, men de kommer jag på senare flera månader efte, När ska du fatta att du med gjort fel och att de inte bara är jag?!

people always leave

Hur fan kan man bara sticka? inte ens höra av sig? hur kan man tro sen att de bara är att komma tillbaka och tro att allt är bra?


Hur kan man bli den "gamla" personen igen när man är full? Varför inte bara vara den man är? jag tål inte människor som är så, men med dig är de nått speciellt, men jag vet inte vart jag har dig längre, du sviker bara, du lovar så mycket men du håller ingenting, hur många gånger har du inte sagt "ja, jag ska komma och hälsa på" men varför kommer du aldrig?! Du var min bästavän.. vad hände? Du kanske fick det bättre men varför glömma dom som tror på dig, dom som engång har betytt mycket, eller var det också bara ett spel?
Jag saknade dig varje dag, nu när jag ser dig känner jag att jag saknar dig,  kan du inte bara vara den gamla samma som brydde sig och inte bara skratta åt allt man säger den man kan ringa och gråta till, den som höll mig i famnen när jag grät, och sa allt kommer ordna sig!


Jag vet att du bryr dig någonstans där inne, okej vi kan kramas när vi träffas men de känns ändå som att du glömt mig och allt vi har gjort allt vi har gått igenom, alla glada dagar & alla ledsna dagar,
Adam Pantzare Jag saknar dig faktiskt!


- Jag kommer aldrig att glömma dig, du är speciell för mig!
allt för dig..<3

Jag kännde de!

igår var jag med Robin & Robin, vi gjorde väl inte allt för mycket vi såg på tv var  till byn för Robin skulle köpa nå fälgar (rätt stavning?) sen for vi hem till mig, satt och kolla lite tv och prata, höll på att somna så dom for, när dom for då så kunde jag inte somna, fast efter ett tag så somnade jag in men jag vaknade kunde inte somna om.. alltså jag vet att de spökar i min lägenhet inte för att jag är så rädd men igår kände jag de, jag kunde ingte sova för att de var någon som kolla på mig ganska så läskigt sen kom jag och tänka på vad malin hade sagt att när klockan stannar kan de betyda twx som när den stanna hos mig 04.03 typ eller vad den nu var, så då börja jag tänka vad fan kommer att hända mig tex 4 mars eller 3 april?! himla läskigt men då fundera jag på tänk om jag hitta mitt livs kärlek eller eller att jag får körkortet då eller att jag kommer dö i en bilolycka!!
Aa får väl hoppas på att jag får körkoretet för de och hitta min livkärlek njaa, men bilolyckan den kan vi ju skippa!!
Aja men de lär ju märkas vad som händer då! nu ska jag bjuda på en bild jag hade på min kamera

RSS 2.0