Blond

ja, nu har jag blivit blond och haha ja jag vill ju färga tillbaka till brunt men jag ska fan vara blond i sommar :)

ja snacka om att jag har tur alltså, ja jag skulle vara med eelin idag skojjsigt, mm var på akuten i går i ca 3-4 h mm och i tisdags var jag med där och då hade jag urinvägsinflamation och så slog han lite på ryggen och så fick jag skit ont men sa att jag brukar ha ont dära ofta, för att delvis orkade jag inte sitta dära länge men jag brukar faktist ha ont i ryggen ofta.. och då sa han att de kanske var ngt med njurarna jag som nääj nu säger jag att jag brukar ha ont.. men då igår var jag dit för hade skit ont, ja jag hade en början till inflamation i njuren, kuuul! me´n det blir nog bra ska vi se..


alltså snacka om att allt går så jävla bra för mig, alltid är det någonting som går fel och det hör ju inte till ovanligheterna om man säger så!

JAja, men nu tycker jag att eelin ska komma så jag får komma hem och duscha och sen se när HON börjar dricka, men jag har kul fast jag är nykter!


Bilder:)

Jag har väldigt tråkigt just nu, har suttit och tagit kort på mig med  lillebrors dator,  jag är en riktig pudding ! men myt !;D
idag ska jag vara med Dennis nilsson, länge sen så idag ska vi hitta på nått trevligt.
min baby kommer hem på 2 dagar ;)

:)
jag säger hej, HEJ, vilken underbar dag det är, och man kan vara som man är, och endå leva tillsammans! du måste lyssna till dej själv, göra vad du vill, följa med musiken, inte sitta still. det är en enkel regel, och den kommer inifrån. tro på dig själv, på dig själv, för det är vad det handlar om!

Nyborg

Har sovit i. byn i natt.. vaknar av ett jävla liv och jag hade somnat ca 03.30.. gissa om jag vart less?! ohja. men men

har tränat varje dag sen Bubben for eller typ 2 dagar har jag inte det men, har varit och promenixat fett sköt, idag ska jag gå från grytnäs men Zigge, så han får sig en lång promenad.. hehe jag är en hurtig knutt.. men mycket det finns att göra då när sebbe är bort.
fan alla är typ less på att höra när jag pratar för det är då fan bara om Sebastian! men är man kär och saknar han så gör man ;) sånt är livet, men nu är det inte länge kvar.. 3dagar fatta hur snabbt det ändå har gått men ändå har det gått så jäkla sakta.'
jaja, nu har jag inte så mycket mer att skriva!
HAHA, JAG LYSSNAR PÅ TEDDYBJÖRNEN FREDRIKSSON ;)
Jag älskar & Saknar dig Sebastian! <3



:/

fy fan kan inte sova utan Bubben för då drömmer jag mardrömmar :/ inte coolt fy fan.. idag så ska jag till baby och städa hos han, och längta ännu mera att han kommer hem ;) drömde en jätte hemsk dröm, fan 2 nätter i rad..
nu ligger jag hemma hos mamma vi for hem igår fast skulle sova i läggan men blev inte, fan vad jag var ute och gick igår det var typ det ända jag gjorde ;D men skönt var det..
tror Zigge ska komma på onsdag fast vet inte har ju körlektion då men, och på Torsdag ska jag och prata om jag får sommarjobbet. :) men men vi ser ju.. den hära veckan har inte gått fört, bara segt utahelvete!:/

Zigge

Ja, iatt har jag sovit hemma hos mamma, körde hem i mörkret det var skoj men läskigt, körde til Jb och släppte av mamma och sen så tog jag Zigge och min lillebror med mig och tog en prommenad till näsbyn, tog ca 1 timma och gå, skönt faktist. nu sitter jag hos Zandra & Robert, Sarah har kommit upp idag vi var ust och hämtade henne på busstationen, guud så länge sen det var sist. Kl 6 så kommer en annan Sara och hälsar på, ska möta henne på bussen sen så går vi hem till mig på Näsbyn, tog med hunden för att jag ska komma ut och gå, för ingen annan går ju inte med mig ; (


jaja nu låter zigge tror att han är kissnödig ska gå en sväng :)

9dagar kvar sen kommer baby hem ;) <3

Sebastian.

ja sebastian är verkligen världens  bästa kille. saknar han som fan, har redan börjat räkna ner 10 dagar var, snart kommer han hem och pussar på mig åhh jag längtar så jag håller på att sprick, har på mig hans tröja och i morgon ska jag till han och städa och spruta lite parfym så jag känner hans lukt med,
for hem till mamma idag för att jag ska ta med Zigge till lägenheten i morgon med så då kommer jag ut och går med, vi ska gå från grytnäs för mamma börjar halv 8på morgonen så då blire en lång morgon promenix ;D skönt..
somnade om när eelin for hem så då sov jag till 17.30-18.00 fy så skönt håller på att somna nu med!
Älskar dig gubben <3

RSS 2.0