En kul natt för

Rebecca, ja hon har kollt när jag har legat och sovit, har sovit hära och på innern så då har jag pratat i sömnen och skallat väggen och lite annat... hahah men gud jag tror jag dör.. hur fan har jag inte vaknat? har sovit som en jävla stock!

Mamma ringde mig klockan 9 och sa att de var bra väder om vi skulle med och bada och det,.. och det skulle vi men då fatta jag inte vad hon svamla om så jag har somnat om tills nu, jag sa åt rebecca att hon skulle väcka mig på 40 min men de har hon då inte gjort :) men de gör ju intre så mycket!

Nää nu ska jag försöka sova eller ska jag skita i de och snoka runt ist? ;) de låter bättre ! pussss




Grattia ira! <3

Nåja!

Ja, nu har jag inte så mycket att skriva men tänkte att jag får väl göra de iaf, bara för att det var länge sen man skrev!

rebecca står och gör mat åt oss jag har ju diskat så ;) de blir nå gottgott

ledig i morgon med fan så skönt, fast då blire att jobba hela hela veckan + helgen men det gör inte så mycket, bra att ha penagar ska ju utomlands, men jag vet inte vart vi skulle, blire ingenting till nyår så blir det ialla fall med mamma till london kanske vet inte vad hon prata om, men de löser sig alltid.. känner bara att jag vill på ett varmt ställe nununu för hära i sverige är det ju is kallt känns ju som att det är vinter ju och det gillar vi inte.
så jag och ida kanske drar när hon fyller 18 :) vet inte fall rebecca skulle med och resten av alla, man jag och ida ska då! ;)

jaja, men nu ska jag väl börja äta lite, och sen ser vi vad som händer


(v)
V / Zari !


;)

Rebecca hjort hon är söööt :) kolla in hennes blogg vettja ;)

flickorna ;)



vi i skellefteå fett kul vare ;)

Hos rebecca

jaa det var ju ett tag sen jag skrev märker jag ;o ja just nu ligger vi i hennes säg med varsina datorer och ser jävligt nördiga ut ;)  i går var vi på hotto nyktar fett kul var det ändå eller drack 3 cider och 1 rosapanten! vi hade en trevlig kväll sen gick jag till sebastian och sov ;) sen vid 4 kom jag väl hit och då har vi sett film och gått och lämnade tillbaka den,

mm lite jävla less jag är då! måste lämna in min jävla telefon kan inte få sms längre så har fått låna en telefon av rebecca så nu måste jag lämna in den kul neeej! tänkte först att det var kortet det var fel på men inte de !


och jag är sååå jävla kär i joel kinnaman!




RSS 2.0