Söndag!

Nu ska jag hoppa in i duchen sen ska jag kanske med mamma till happis och sen vara med eveooe och sen efter det ska jag och älsklingen till mamma och äta.. så ser väl min dag ut.. ja juste måste ju ta och skura upp colan jag "spillde" ut igår hahahahah.. fan vad jobbigt!!! joo måste till kina idag med jag bjöd Sebastian på kina mat i fredags och då tog dom en hundring mera:s knäppt så måste dit..

Pratade med min kära kusin för några tag sen hon skulle kolla när ridhuset var ledigt så skulle vi fara och rida skojj.. fast det är lite konstigt med mig är att jag soom aldrig har gillat hästar fören typ nyss:s , jag är mysko! haha, men det ska bli jätte kul ! ;D

nää nu klirar min hårinpackning tror inte jag tål den för det kliar på hela mig men skit samma måste ha den för den är skit bra, men ska köpa en annan som jag vet att jag tål!


Sluta!

Du / ni som ringer på doltnummer kan gärna ta och sluta med det är ni snälla, detta har nu hållt på i någon månad kanske 2-3 månader tycker att det är väldrigt jobbigt, varför kan ni inte säga någonting istället för att bara hålla tyst skulle vilja veta vem det är.. det rings inte varje dag men någon gång i veckan och några gånger i månaden! och är helt knäppt tysta.. vad är meningen med det? har jag så sjukt sexig röst så ni/du måste ringa och lyssna på den? lustigt! måste jag behöva byta nummer för att jag inte vet vem det är och det är ganska störande!


28 Januari

ja då har jag gjort en bettskena ska hämta den på måndag, fan vad skönt då kanske jag slappnar av mera och inte har så jävla ont i tänderna hela tiden för att jag ligger och trycker på dom när jag sover!

har varit hemma idag, och sen for jag hit till baby och städa och diskade, så nu sitter jag här och äter vindruvor funderar på om jag ska hoppa in i duschen och sen sätta lite hårinpackning och se tv eller sitta här.. hmm men ngt som är jobbigt är att man bara kan duscha typ 10-15 min sen tar varmvattnet slut :(  så de får fan bli två duschar ;)

Fryser som tusan måste hoppa iduschen nunununu.. håller på att bli sjuk kan baby komma hem och pussa på mig och kramas så jag blir varm?:)

Tandläkaren!

fyfan vad jobbigt, tycker att det är så jobbigt att gå dit men nu ska jag ju bara fara dit för att få en tandslällning, for dit i december och då sa dom ja men ´kom i mitten av januari har glömmt att ringa dit fast jag haft sjukt ont;/

Går dagen var riktigt mysig, låg och kolla någon film och Andra Avenyn, så mysigt..
nää nu ska jag klä på mig lite och fixa i ordning mig :)


Sur och Glad

Fan vilken snöstorm det är idag, kul har sovit hos bubben, och när jag ska gå till skolan så har jag låga sockar kul NEJ! så fick hur mycket snö som helst i skorna och när jag ska gå hem eller  till bussen ja då håller jag på att ramla i snön och fick 2 liter i båda skorna, och snön var mot mig med inte så jätte kul om ni frågar mig!
i morgon så ska jag till tandläkaren, måste ha bettskena för att jag trycker på tänderna när jag sover!
så Sebastian kommer skratta åt mig ;( haha,
ska sova hos han i natt åhh jag är typ ny kär igen fan vad jag älskar den känslan du är bäst gubben <3
den hära bilden bjuder jag på mig själv!:)



På väg!

ja eller på ett tag, börjar ju inte på fören 45 min ;) skönt som fan men inte att gå i det hära vädret:/ snöstorm kuuuuuuuul myt för fan! njaa men har ju sovit hos sebastian så det är inte så jätte långt att gå.. 

var väl inte den bästa kvällen i går men det blev! allt löste sig vi kom fram till saker och ting och det känns skönt, så nu vet jag vad han har retat sig på och han vad jag har.. men gud så mysigt det är nu iaf.. i helgen blir det nog att fara ut i Thomas stuga bara jag Eveooe, Thomas och Sebastian skönt!





http://www.youtube.com/watch?v=JHLhoDqih5U

Jobba

Idag ska jag jobba har ring till ullis så det gick bra! har bara henne och gympa idag och jag kan göra gympan på fritiden ;)
jaa sitter hos eveooe hon var vaken så då for jag hit ;) haha fan jag kanm inte komma på normala tider men sån är jag :)

Fuck!

Fan är så jävla arg just nu! fattar fan ingenting, varför lotsas som att allt är så jävla bra men sen är det fan inte.. fattar inte vad alla håller på! varför inte bara stå för de man säger och de man gör? varför ljuga hela jävla hela tiden???? varför ljuga när man själv inte tycker om lögner, och varför inte stå för det man säger??? fatta de är de du har sagt och de vet jag, du satt och sa det till mig i ögonen!!!!!!!!!!!! KAN ALLA BARA SLUTA LJUGA ÅT MIG, ELLER BARA STÅ FÖR DET MAN SÄGER?! ÄR DET SÅ JÄVLA JOBBIGT ELLER????? är så jävla ledsen också och varför göra det värre med alla dessa jävla lögner??????


Ont som satan!

sitter hos eveooe och har sjukt cp ont i min höft :/ har haft det sen i går, jobbat idag det var skoj och sönt men någonting som inte var skönt det var när jag skulle hem och la mig i soffan och kännde att tårarna höll på att komma för att jag har så sjukt ont! och i hela kroppen vet ej vad jag har gjort men kan vara sen vi lyfte in alla tunga saker in i lägenheten!
nu ska vi väl inte göra så mycket håller på att farma, och nördar ! ;) sebastian ska väl komma senare, men men vi skulle väll fara och kolla på tina och björns hus!!! hahaha
Nu ska jag farma igen !! ;)

10 sanningar om mig själv!

1. jag mår bra när jag är med Sebastian
2. Jag har brunt hår
3. Jag går barn och fritid
4. jag hatar folk som är falska.
5. jag har 3 syskon
6. jag ska bli moster
7. jag lyssnar just nu på melissa horn - lät du henne komma närmre
8. jag mår lite dåligt just nu
9. idag är det fredag
10. jag tål inte dom som låtsas vara min vän fast snackar sen skit om mig!

Sen kan väl Annli, Zandra och valfri

Valhall

Har just varit och ätit middag på valhall med jobbet, det var jättegott, och mycket trevligt!
nu sitter jag hos eveooe och pratar om mina fisar haha, intressant eller hur? tror fan inte de.. men men de får hon fan ta och lyssna på.. snart kommer sebastian så då blir det väll att mysas, och sånt!!!
i morgon ska jag jobba hoppas att det inte är så kallt ute fall inte sebbe sover hos mig!! bussar går ju ej men min mormor eller morfar brukar ställa upp och köra det är tummen upp på ! :)
fan vad ont det gör i ryggen, men nu sitter jag jätte rakt i ryggen .. ;)
nu orkar jag inte blogga mera

21/1

Nu sitter jag hos eveooe dom ska äta, och jag ska sitta hära.. har just fixat klart lägenheten eller ja för en stund sen, den var inte klar när jag kom hem men de gör ingenting men när vi skulle lasta in skaerna i släpet så låste sig Ristos rygg så jag och mamma fick lyfta upp alla saker själv sebastian kom och hjälpte vi skulle ta en jätte tung byrå och då höll jag typ på och tappa den i trappen och börja skratta som fan så det vart ju ganska tungt för han.. men sen när vi äntligen kom upp så höll jag på att flås i hjäl mig ;/ dålig kondition kanske? ohja! ;D
han ska väl komma till mig sen vet inte riktigt men vi får ju se vad som händer och sker! men men..
ja undra om jag ska gå in på fb och snoka nu och kanske får mig ett gottskratt? haha

Glad!

Fyfan vad glad jag är! ja, i natt har man mysit hela natten har nog inte sovit så bra på ja gud vet när! sen då när man kommer hem så är lägenheten nyfixad och allt fan vad skönt att komma hem till de!! sen kanske det blir mys i kväll vet inte men hoppas! ska och simma i kväll iaf med ira vet inte om de blir några fler men de kan man ju som ändå hoppas på! men men.. börjar engelskan snart eller ja på 5 min så kanske ska gå och hämta sakerna osv! jag och bea ska på något möte idag.. de blir säkert bra! ;)


Nu är jag glad! så får hoppas på att jag får vara det restan av dagen med!!;)

Håll käften

Men fyfan din lilla jävla slyna kan du fan inte ta och hålla igen käften en minut? ojj du ska förstöra mitt liv snälla ge upp.. fan du behöver inte försöka förstöra för mig bara för att jag har sagt att ni har RÖKT PÅ, på goldengate... fyfan... jannice ge upp du är bara patetisk som du håller på!!! tror du inte att jag får höra det du säger? du bor lixom i norge ringer du till dina "snälla" kompisar och ber dom sprida rykten om mig??? ojj lite patetiskt va? är du 3 år eller jaa du har väl knarkat bort hjärn cellerna, så man har fan inte ngt att förvänta sig om dig! du skrev till mig att "säg till om du inte vill vara kompis" någonting i den stilen!! hur moget är det att sprida ryckten om sina kompisar sitta och hitta på vad fan vi säger för att du själv tycker ngt så vet kan du inte vara så jävla rakryggad och komma och säga ngt till mig??  du måste ringa dina kompisar.. hahahah fyfan vad patetisk du är!!!!!!!!!!!!!! du kan ju ta och ringa mig fall du har ngt att säga och inte ringa dina kompisar.. men du 19 år fyller 20 och vågar fan inte ta ngt... det kallar jag inte för rakryggad som du påstår du dig att vara !

jag vill ha..

varför i hela helvete ska det hära alltid hända mig????? fattar fan inte.. VARFÖR jag har vara en jävla massa frågetecken i mitt huvud.. och jag vill fan bara att allt ska vara bra men inte fan får men må så.. faaan!!!! varför varför? kan inte någon bara ge mig ett jävla bra svar? kanske får det på några tag!!!





Kära blogglärare

Kommentera för helvete!!!!!!!!!


snart blir det att fara och bada niceeeee..... ;D

18 / 1

Ja, då har jag varit och ätit just det var ris och korvstroganoff gott..

idag ska jag och syrran på hudvärket, och sen fika på myggan (hon bjuder) haha, jaa snart ska jag på gympan halv 1 ska jag till sporthallen och gymma skönt! sen blir det att vara med zandra, ska väl ta och prata och sånt.. :)
 
har inte så mycket att skriva så kanske bjuder på någonting sen :)

Arg

Fan vad less jag är på allt jävla tjorv.. fuck.. orkade nästan inte fara till skolan men var ju tvungen så nu sitter jag här i datasalen och ska skriva klart mitt arbete om "Maria Montessori" hoppas allt blir bra!


idag ska jag och simma i kväll.. skönt

hejdå!!!!

Hos Eveooelina ;)

nu sitter vi med ansiktsmask och hårinpackning haha, vi har tjejkväll med Thomas värre mysigt! Thomas sitter och spelar super Mario och vi ska väl dra på någon film och se, tror jag
Sen blir det att åka hem till älsklingen och massera honom enligt han själv, men måste väl vara snäll och göra det... han kan ju räka med att få massera mig tillbaka är så jävla stel och har ont i nacken ;/
yeye nu film

Jag och Eveooe

sitter hos Eveooe och Thomas och har just sett på film och gråtit floder fyfan vad bra filmen var! nu ska vi sätta ansiktsmask ch bli fina ;)

Film!

Sebastian körde just mig till Eveooe vi ska se film och mysas och se film vi har varit och ätiti pizza orskade bara innehåller ovanligt skulle sebastian säga ;D
går dagen var riktigt bra, for hem till baby vid halv 2 kanske och mystes och låg och pratade på fast han ville sova ;( åh lite gott det skulle vara med glass!!!!
inatt ska jag få sova själv sebastian ska sova i olles stuga,
nu ska vi ska vi se film

Carita

ja jag sitter hos henne nu, hon blev lite psykad när jag kollade på henne när hon sminkade sig haha, men tycker det är kul när någon sminkar sig haha ja jag är lite psyko! :)


yes nu ska jag psyka henne ännu mera ,


Glad!

Fan vad glad jag är, går och ler hela tiden fan idag är det ingen och då menar jag precis ingen som kommer kunna förstöra min dag, inte ens om någon skulle försöka ;)


I går var mamma och risto och tömde min lägenhet och nu är det tomt som fan ser ut som att det är en jävla tattare som bor dära, möblerna kommer på måndag eller tisdag fan vad snyggt det kommer att bli!!!


Idag ska jag till Carita, i morgon blir det att fara hem till mamma syrran fyller ju år idag men mamma jobbar idag så det blir att fira i morgon.. ;)

Britney Spears

Jag har fastnat för en låt på Eveooe's blogg
Britney Spears - Cinderella
Nöter typ sönder den! haha,

 

I'm sorry, running away like this
And I'm sorry I've already made my wish
Aah, but Cinderella's got to go
I'm sorry, just trying to live my life
Don't worry, you're gonna be alright
But Cinderella's got to go

Var tvungen att kopiera de ;)


hur fan lyckas man?

sebbe kom och hämta mig i lägenheten för några tag sen och då for vi hit och jag har suttit och gjort lite uppgifter, sen när jag slutar med det så kollar jag på han nya rakapparat! hmm nää men vad händer inte när jag la den på bordet och sen vet jag inte vad jag gjorde joo den flög på golvet och gick sönder!!! asså de händer fan bara mig! nu har jag jätte dåligt samvete!! Förlåt!



När vi kom från skolan så var jag med Eveooe och Thomas skulle spela lite super mario men det gick åt helvete så Thomas fick ta över och jag kollade när eveooe höll på med min blogg, visst är den snygg:) ?

Jaja, men nu när jag har en fin blogg så kanske jag får mer lust att blogga!

nu ska jag gå och ha ännu mera dåligt samvete!


hej jag heter zari


2010

Ja jag har inte idas skriva så mycket men jag ska ta tag idet!  ny sitter jag i datasalen och väntar på mitt lösenord så jag kommer in på min andvändare!

ska laga mat åt min älskling idag men först så måste jag åka och handla så jag kan göra det hehe ;D¨

jaja men nu ska jag jobba med det hära ;)


Pussss.

Sebastian <3

RSS 2.0