Ta prover

Idag ska jag ta en massa jäkla proer, vågar man de, och spec i kalix! fan dom kan ju ingenting.. så jag lär väll ha alla jävla eversjukdommar och allt sånt och dom kommer säga att jag är jättefrisk!
I går fick vi ta bort världens bästa vovve, grinat som bara de,  han var fan min bästa vän, han visste precis när man var ledsen och då kom han och knosade upp sig i knäät och bara låg  där och kolla med sin blick som var undrande.. han kunde vara hur jobbig som hellst men nu vet vi ju varför han inte lyssnade så bra eller kliade sig  i örona, joo han var sjuk och hade en förändring i örat så han blödde sjukt mycket! sen var han döv på ena örat med! fan vad jobbigt! man blir så jävla böling när de är ett djur som man fått ta bort! shiit han var speciell och tur att jag har bilder på min äsklings hund!
Nää nu ska jag börja fara mot sjukan!

En riktigt god jul!

Jo jag kan ju berätta lite av går kvällen!
Först var jag och jobba sen för jag hem och skulle sova en stund meen de blev ju inte för att då for vi till elin andersson och var med henne en stund, och sen for vi till john och han skulle tilll morjärv för att lämna sin bil och  då passade jag på att träffa snuttan och kramas med henne, sen när vi for så åkte jag och elin för att köra bil, fett kul var de, när jag skulle köra så kände jag hur bilen började slänga och jag fick inte stopp på de så vi snurrade runt typ 2 varv och sen in i en plogkarm fett kul men skt läskgt haha sen for vi och åkte med simon? hette han så? aa skit samma, alla säger att man blir åkrädd men inte fan var jag ju de :) haha
Nää snart ska jag gå  duschen och sen fixa mig för att sen åka till mommo & moffa för att fira jul
GOD JUL alla




Dåligt humör

Hitta inte mina saker fett leds jag är...



Feber!

kul vaknade nu och har feber! ;/  fett kul..

CHILL

JAG ÄR CHILL!

Dag 5

Vad är kärlek?

Kärlek för mig; Jag tycker att man ska älska den personen man är med man ska kunna säga allt och veta att han / hon håller käften om det, man ska inte behöva höra senare från någon annan hur de var fast i en annan version.. Alltså man ska ha till lit, kunna vara med andra kompisar både utan och med man är med, jag tycker att man kan överraska varandra med massa olika saker, inte bara vardagen.. och är man inte kär så gör man slut! kunna presentera sin partner utan att skämmas, skita i vad alla andra säger älskar man någon så skiter man i vad andra säger..  och bara kunna ligga vakna en hel natt och prata om allt och ingenting. Att få ett sms "Jag älskar dig" mitt på dagen de tycker jag att de gör mycket, att känna pirr i magen i är en sån härlig känsla och bara kunna le fort man får ett sms, kunna prata med varandra och inte skrika med engång!

Smaklökar!

Min syster Zandra undrar hur mina smaklökar är för jag fick en massa att smaka som de inte borde göra och vet ni? nu börjar jag med undra för jag köpte en energidryck som smakar en blandning av egna plockade morrötter och paprika! haha
Idag har jag varit på gallerian och där var jag med rebecca satt och prata osv, och sen kom bea, på något sätt kom vi in på att att gå med i norrlandskontakten, match.com och en massa andra såna dära sidor! tror fann att jag ska göra en, egentligen varför inte? ;D kul grej kanske hittar sin drömkille och så och sen när vi går ut skolan då ska vi flytta, men inte så långt bort enligt henne men de blir säkert bra!  men men, fan ska jag skaffa mig en sån där sida? tänk fall man skulle träffa någon och så kommer den och dödar mig, nää usch jag ska nog inte alls gå med i sånt där! då kommer jag ju inte våga sova..
Hemma hos mommo och moffa så fixade jag linn´s hår lockade det jätte snyggt vart de hoppas de sitter i till i morgon! :)
nää nu ska jag mysa ner mig i sängen med mig själv!

satans skit leds

jaa är så sjukt cp leds,

Godmorgon!

Ja, så här på morgonen fick jag 2 dagars jobb med Härligt, lördag och söndag.. men då var de ju de hära med lördag skulle ju åka och köpa julklappar men får se fall vi kan göra de på fredag direkt efter praktiken! det skulle ju vara helt suveränt alltså!
Sista gången jag ska göra någonting för dig! snälla du behandlar mig som luft, och då de passar dig ja då pratar du, ojoj.. Ja jag trodde att de hade förändrats men icket! Vi går åt varsit håll nu, ja skit bra idé.. Man kan ju inte mer än skatta! HAHAH
Jag har kommit på världens bästa sak, en julklapp till mamma men de kan jag inte skriva hära vad det är för hon läser ju min blogg!
Åker KANSKE ner till herrljunga i januari men jag vet inte ännu får se hur mycket jag får i lön..

You are special, and will always befor me!

Only I have you by my side well then, so good!





dag 4

Detta har jag ätit idag
Frukost; 2 ost mackor
Lunch potatis, fiskpinnar & skarpsås
Middag ; 2 knäcke mackor

De var ingen dröm!

Tror fan inte att de var en dröm med att jag såg flickan vid min säng kant idag på morgonen, hur ofta vaknar jag halv 7 på morgonen? det är inte ofta, och kännde mig jättetrygg men på ett sätt jag aldrig kännt förut typ! berättade detta för min lärare för hon känner med denna flicka och hon trodde att hon har stått vid mig osv, de kanske är så?  och jag tror på sånna hära saker,


Jag lovar de är spöken!

Igår när jag skulle lägga mig ja då kännde jag en sån jävla sysning i hela kroppen och att någon kolla på mig och allting och jag hade stängd dörr så de var ju inte hunden, sen så när jag låg i sängen så kände jag att de var någon som höll på min kind ganska läskigt men ändå inte för att vi vet vem de är som är hos oss, sen nu så ligger jag i mammas säng och hör klock slag alltså från ett armbands ur ligger och tickar men när jag vänder mig om nä då låter det inte, de kan jag ju såga är lite så äckligt!
Och i natt så har jag drömmt om en som jag känner som är död, och jag har sett henne så jävla många gånger eller de liknar hon som fan ruskigt äckligt men henne har jag drömt om och när jag vaknar känner jag mig sååå trygg!


Och jag svamlar inte för jag känner av sånt, för i lägenheten spökar det med i.. och hunden brukar stå och skälla i huset till där vi har klockan i storarummet, för vi har tagit in mammas farmors klocka


Sorry för dålig uppdatering, de ska bli bättre !

Bjuder på en bild,


Dag 3

Detta handlar om mina föräldrar, vad ska man egentligen berätta om dom?

Min mamma är 38 år och min pappa är 41, dom har varit skilda nu i 11 år, när jag var liten och dom bodde i hop så bodde vi i herrljunga tills jag var 4 kanske sen flyttade vi upp till kalix och gick hära tills jag gick i ettan och det var då dom skilde sig.
Min mamma ställder alltid upp hon gör allt för mig, hon har skrikit i skolan för att vissa lärare fattar noll, och hon finns alltid där, man kan prata med henne om allt,hon är NÄSTAN alltid glad, men när hon väl är arg vill man inte stöta på henne om man säger så! Sen så har hon alltid hållt koll på vad vi gör, vem vi umgås med och såvidare ochsåvidare, är det någonting så kan man prata med mamma. hon ställer för allt även om hon inte ens skulle kunna så försöker hon allt. ibland kan man undra hur gammal hon är för hon är då inte som alla andra, hon skämtar alltid och har bra humor. Min mamma är bäst!
Min Pappa, Ja jag bodde hos han när jag gick i sjuan till början av åttan, när jag bodde där så fanns han alltid han var mycket mån om att jag skulle klara skolan och så, och han bryr sig väldigt mycket om oss alla.
Vi har inte så mycket kontakt längre och de är ganska synd, men vi pratar iallfall då och då, han kan jag med prata med om nästan allt, kanske inte precis allt men de jag känner för att berätta de kan jag berätta för jag vet att de stanna, han är den som kan hålla hemlisar och säger inte åt någon.
Pappa undrar man väl alltid hur gammal han är för han kan vara ganska knäpp!
Min pappa är med bäst!
Och jag kanske ska ta upp det med, Mamma och pappa har alla barn med varandra, så alla vi syskon är helsyskon, och de är skönt.
Ja de var väl allt jag kunde komma på!

En bra början på dagen!

Ja, idag vaknade jag och då kännde jag lugnet tog på mig kläderna åt en macka och nu ska jag bara blogg snabbt och sen ska jag dra på mig ytterkläderna för sen hämtar mamma mig, ärligt jag skulle velat sova en timma eller kanske 5 till! somnade kring halv 1 igår,


Joo i går så köpte jag en oragne klocka, en sån där som nästan alla har nu! men de känns ganska konstigt att ha på sig den fär de är länge sen jag haft någonting på den armen!


Sen när jag slutar praktiken så ska jag åka till kalix och vara hära hela helgen fan så skönt,


Jaja  nu ska jag  gå ner:)

Dagen är snart slut,

Snart är de läggdax, men först kanske jag ska berätta hur min dag har varit?

På morgonen var jag på skitdåligt humör, okej jag har ett surt morgon hurmör och vill helst inte att någon pratar med mig och så, sen gick jag till skolan och då blev det bättre, vi gjorde det vanliga och så, hade planerings dag och då kom vi fram till vad vi skulle ha för pyssel eller hur vi skulle göra osv, kuligt med pyssel!


Men när jag kommer hem kan jag ju säga att de inte var glada miner, man ville inte vara där länge så sen vart de fullt ös med bråk, jag for till kalix och var ed rebecca och nu ska jag sova i lägenheten mamma hämtar mig efter 7 så jag tar mig till byn för att ha praktik,

imorgon är det fredag fan vad skönt! ska vara i läggan hela helgen tror jag, kanske ta och jobba lite projektarbete och så bara ta det lugnt och vila skallen och få vara alldeles själv inget bråk osv..

Dag 2

Min stora kärlek, vad ska man skriva?
Egentligen har jag väll varit kär på riktigt 3 gånger, så ni får höra alla tre!
min första riktiga kärlek var när jag var 13 skulle fylla 14, och jag var med Linus Hellstadius som var 16 och som bor i herrljunga och vi var tillsammans kanske 9månader eller någonting sånt, vi hade nästan alltid kul, vi gjorde saker tillsammans, men det var någonting som fattade eller vi kanske bara växte ifrån varandra så fint som det heter.  men iallafall så höll inte, nu har han barn och hela köret och de låter helt bra att de gick bra för han! Vi är med kompisa, men har inte så mycket kontakt!
Sen var det nog Jens Nilsson, som bor i kalix, vi velade som fram och tillbaka några år, men kär var jag de kan jag inte ljuga om. annars hade jag nog inte varit där så länge, men vi hade med kul vi gjorde måga roliga saker men gråtit har jag fått göra.. Alla roliga sommrar vi har haft de kan man inte bara glömma! Och vi är vänner nu..
och den tredje är Sebastian söderfjäll, han var jag med i 1år och en månad om man ska vara helt petig! Men de lyckades ju inte heller hålla eftersom att folk har lite att snacka om, joo dom snacka om saker jag "gjort" för att dom har hört de men va fan jag hade inte ens gjort hälften av sakerna ju.. jaja, men vi hade det både bra och dåliga dagar de har väl alla? Men jag älskade han så högt att jag hade kunnat göra vad som helst för han.. han förändrade mig till ett bra, jag har fått lära mig mycket idet förhållandet.. men hoppades på att vi iaf kunde vara vänner men tydligen inte jag fattar att de är svårt i början, menmen.. Han har ett stort hjärta och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, och hoppas  på att allt löser sig. Det svåraste var nog när jag fick veta att han sökt in till olika ställen för att komma in på en skola för någonting speciellt kommer inte ihåg vad de heter men, de var tungt när jag fick veta att han skulle flytta till Motala, jag försökte hålla inne de och vara glad för hans skull men det kom många tårar, både när jag fick veta de och när han hade dragit.. han fråga mig faktist många gånger varför jag spelar så "tuff" att jag inte vågade vissa att jag var ledsen över de, ärligt jag vet inte varför det skulle ju ändå inte gjort någon förändring för han hade ju ändå tackat ja! men jag sa åt han när jag låg och grina då kom det "Jag vill inte att du flyttar ifrån mig"
Jagvet inte fall de var så här man skulle skriva men de var så jag skrev, de blir säkert bra!
hoppas ni orkade läsa allt jag har skrivit!

Inte bästa dagen idag!

Fan vad ledsen jag är.. men de kommer mer chanser..
Idag har vi väl inte gjort så mycket på skolan, var ledig mellan 9 - 12 så jag vet inte riktigt vad de har gjort med säkert de vanliga! åh barnen är så gooa när jag kom tillbaka till skolan så flockades alla runt mig och fråga massa! haha
Fick en räkning från ABC-gruppen, fan vad jag längtar tills man får sakerna, jaja
Nu ska jag ringa pappa!
Ha de bra
Puss och kram!

Dag 1

Mitt namn är Zari Koutuaniemi, fast jag har hetat Andersson men jag bytte till mammas efternamn. Jag är 18 år gammal och bor i kalix i en egen lägenhet och det är en 1a, som är i näsbyn.
Jag går barn och fritids programmet 3året, och jag trivs med det. Jag har många tankar om vad jag vill bli men nu har jag kommit på att Brandman, Ambulansförare eller polis skulle vara kul/intressant att jobba med.



Som person är jag nog den som tar ganska mycket plats ibland kanske inte alltid men, jag är en snäll person som går min egna väg här livet eller så gott som de går, positiv i vissa lägen men jag kan också vara en riktig jävla surfitta med, jag har starka åsikter om vissa saker. Jag älskar att stå framför och bakom kameran jag tycker också om att sminka fixa hår och sånt, sen ÄLSKAR jag kampsport, ångrar mig nästan varje dag att jag slutade med jujutzin som jag hade hållt på med i ca 6-7 år, men har testat men var inte lika kul när jag missat så mycket. skulle faktist kunna tänka mig att börja boxas. Jag är jäkligt svamlig med, skiter i fall jag gör bort mig och jag älskar att kunna hoppa runt och fula sig.



Mina intressen är väl mer eller mindre tagna i de övre, men jag kan väl skriva de hära med, Sminka & fixa hår, snowboard, kampsport vara med kompisar och bara vara. vissa tycker inte att de är några intressen de som jag har men de skiter jag i.



Jag älskar vissa serier med, typ oth,sex and the city, OC och massa andra!
Jag älskar djur, eller vissa, endel är jätte äckliga, men nu för något år sen har jag börjat tycka om hästar så ibland brukar jag rida med min kusin och de är så kul!
Ja de var väl lite om mig!




Jag ska vara som alla andra!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Min städning är bra!

Jag och min mamma har lite olika åsikter om den punkten om vi säger så, mamma säger att de inte är städat men det tycker jag, hon kom just upp och börja plocka och jag tyckte att hon kunde lägga av men de ville hon inte.. Ja men jag tycker iallafall att jag är en duktig städare, jag tar där de behövs, fan jag har ju städat hela nerevåningen, inte mitt fel att hunden fäller massa hår som man måste börja dammsuga upp var och varannan halvtimma typ! tur att man har mamma som håller koll på mig, glömde att ta mitt p-piller och då påminde hon mig, kanske för att hon såg dom!! HAHA,

Tänkte bjuda på bilder,

Nää de börja fan å sega och då orkar jag inte mer! nu ska jag ut och gå med hunden! :)

operation!

Ja fick papperna från sjukan idag, och där fick jag med en heldel om jag ska vara ärlig, med massa papper jag måste fylla i om operation osv.. kul.. jaa jag kanske måste operera min handled sjukt kul nej! men de får jag veta om några månader, okej hoppas de går att fixa till så slipper jag ha såhära ont hela tiden så de är ju ett bra men jaa.. vi ser ju när den dagen är kommen,  lite små irriterande om man säger så!




Endag närmare nu!;)

Dagen

Ja idag, har det varit en bra dag, allt har gått som smor.. haft en mycket intressant dag planerat och rättat böcker och mycket annat
På fredag ska jag nog ha en julpyssel dag med baren det ska bli himla skoj för jag själv tycker om att pyssla så! och hjälpa dom med vissa saker, men måste ta ut mallar för fantasi har jag då inte..
Nää nu ska jag nog ta och sussa lite

Nu är klockan 23.17

Ja, idag har jag varit hemma hos Zandra med Bea, vi har jyrat på och haft kuligt! sen då när vi åker hem så hade dom skottat vid willys så man inte kunde köra där så vi fick åka runt typ. Ja men då när vi sitter i bilen lyssnar vi på radio, haha jag och bea fick skratta som fan då berätta en tant om när hon hjälpte en tjej med att parkera men i själva verket så skulle tjejen ut ur parkeringen och då sa hon det haha fan vad kul de var, och när jag nästan var inne så ropar bea "Zari DIKET" jag typ va?! fatta noll men gick dit för att kolla fick mig ett gott skratt igen
sen kom hennes mamma och hjälpte dom upp, mamma kunde ju ha gjort de fall hon inte låg och sov, haha
Jaja, i morgon är det en ny dag, och en nydag på jobbet de ska bli härligt och en dag närmare!



Så i morgon blir det nog att göra klart boken som vi håller på med, eller om de var på torsdag hihi jag har glömt men de lär ju då märkas!
Nu ska jag sova, dagen har väl varit bra, eller slutet iaf!
Puss&Kram

super leds!

Ja, nu har man fått vara arg hela helgen typ för att ens lillebror inte lyssnar på någonting och de gör mig så jävla förbannad! mamma hade faktist sagt att han skulle de! haha, yeye, men nu ska jag berätta en sak!

igår på kvällen  när jag hängde upp sista maskinen skulle jag slå igång torktummlaren, i lgh vet jag hur dom är men inte här.. haha kännde mig som i ung och bortskämd! men då ringde jag mamam för att fråga men då sa hon att den var sönder så där hade jag lite tur ändå! men har aldrig kunnat den där iaf!


Högsta budet på bror + hund rottis vinner! börja nu!!


Irriterad!

Ja, mitt humör har gått på en smal tråd nu ett tag, men nu snart känner jag att jag smäller av, snart tar jag dig och kastar bort dig ända bort så jag slipper se eller höra ngt av dig, men jag vill ju ändå inte de, du kan  ju som vara ganska knäpp ibland men ändå! Jag orkar inte.. snälla?!

Varför kan ingenting gå så där bra? jag vill ju att de ska de, ena stunden är de bra och andra stunden så verkar allt bara var dåligt, ingenting är bra, jag passar då de passar för dig / er, men de är väl så de ska vara, nu ska jag lägga ner ska inte bry mig mer men jag försöker fan! men det är inte lätt! De som att jag måste veta vad som händer med allt, som någon slags kontrollbehov som bara kryper sig uppåt som smyger sig in på mig.. Men vi har två olika liv, du är mer den som tycker om att skita i alla och jag, fan jag vet inte längre, kanske den som vill bry sig men de blir inte riktigt som jag tänkt mig!

Sebastian de är inte dig jag skriver om så du vet!





Ung&Bortskämd!

Ja jag har legat och kollat på alla avsnitten idag, snacka om ppinsamma människor, inte ens kunna diska,laga mat, slå på en diskmaskin, tvättmaskin eller en damsugare typ! de är ju het sanslöst! och mamma säger att vi är bortskämda, ja alltså vi kan ju ändå allt de dära, men nog är vi ju slöa men inte fan är jag så bortskämd!!! tänk att bli dim förklarad av alla, de måste ju vara pinsamt.. och jävligt jobbbigt!


Ja idag har jag inte gjort mycket annat än de, jo jag har just lagat mat åt mig,peder och mattias det blev ris & fläskfilé i sås fett gott var de, sen har jag hängt upp kläder från tvätten och vikti ihop och slagit på en till maskin, fattar inte vart mina kläder är! hittar dom ingenstans linn la dom i en påse men hittar de inte så.. men tur att jag har lite kläder iaf..


Nu ligger jag isängen funderar på att gå i duchen och sen klä mig, har ännu sovkläderna på mig haha.

Puss&Kram!

Morgon humör!

Ja, det första jag gjorde när jag vaknade, pratade med mamam sen ringde jag Mommo&moffa, och där mitt i allt när jag pratade med Mommo då börja jag gråta! shiit jag är inte alltid normal!


I natt drömde jag att hade varit hos någon och när jag skulle gå hem ja då var jag helt plötsligt ute i skogen i en brant backe och så var det fullt av ödlor på backen man kunde inte gå en meter utan att de dom, och utan att dom klättra på mig vaknade av att jag skrek! fan mår ju illa nu när jag tänker på de!


Ska snart ta mig in iduschen sen göra mig iordning för att vi ska på moffas 60-årskalas!

Ska lägga in bilder sen som jag har tagit igår!

Prommis med

Bea, vi var ute och gick en typ 20 min, haha men hon skulle se idol, de finns fan ingenting och kolla på så jag kollar med på idol för att JAY är så jäkla bra, och han ser ju inte dum ut heller ;)  I morgon blir det 60-års kalas hos mommo & moffa för att fira moffa, trevlans kommer det att bli.

alltså seriöst när Jay sjunger jag får rysningar han är så sikt bra, han borde vinna, och de tror jag att han kommer göra med! IDOL kanske inte så så jäkla dummt ändå, de finns ju någon och kolla på och ett plus i kanten är ju att han kan sjunga och spela gitarr, haha nää nu ska jag drömma mig in i tv;n

och Bagge han ser ju inte heller dum ut om man säger så. haha

Nu ska jag bjuda på två bilder med


konsitig kväll!

Jaa jag vaknade av att eelin & rebecca ringde mig just när jag samnade, fan men mitt utbrott gick ut över linn och mattias, men nu har vi de mysigt vi har städat i ca 2h och nu bakar vi! jag har gjort kucklig och pommes fan vad gott.. sen blir det att äta chips!

Men men nu ska jag fortsätta med detta :)



Härlig kväll

Med mycket tjej snack om precis om allt, de hoppa från ena ämnet till de andra, sen fick vi se nå RIKTIGT elaka tjejer och desutom rätt fjortisar, ena stunden satt dom och trösta kompisen men sen när kompisen går nää då snackar dom skit om henne! och sen går och frågar folk om dom vill köpa dom för en 10 ;s alltså shiit hur fan är man funtad i skallen då? och sen så ropar dom på en tjej som dom vill prata med men hon kom inte dit och då kläcker dom ut sig "alltså hon är så satans ful" snälla kompisar säger jag ju bara!!

Här någon dag i veckan så ska vi dra en tjejkväll, med bastu, ansiktsmask och en jäkla massa snack lite mysigt!

Har köpt en näsplopp och tröck igenom igen, de gjorde ganska ont men de gick saknade att ha hålet så jag köpte mig en plopp ! sen for vi hem och nu ligger jag här har kollat filmen på min systers blogg på Hjärtat fan jag skulle kunna äta upp Thindra!



Trött

Joo jag är jäkligt övertrött så skrattar åt det mesta! vi har suttit på Galleian, Jag, Bea & Rebecca mycket trevligt. ärligt talat jag har så jävla mycket roligare nu än vad jag hade för ett årsen, allt börjar komma igång, jag lär känna nya personer och TREVLIGA är dom fast man haft en annan åsikt för 1 årsen men allt lönar sig fall man inte börjar med att lyssna på alla andra, och skaffar sig en egen uppfatting.. De är någonting jag har lärt mig..

i natt har jag haft en så jukt äcklig dröm, jag drömmde att mamma dog så jag vaknade i panik och grina sen när jag prata med hon så känndes allt så mycket bättre bara få höra att hon lever de gjorde så jag kunde andas igen, vet inte vad jag skulle ta mig till fall jag inte skulle ha min mamma, hon ställer alltid upp och hon tar för mycket skit i bland och är aldeles för snäll, jag förstår nu vad som var fel, som jag inte visste när jag var 13, då man trodde att de var tufft att smygröka, festa och bråka!  inte ens ha någon till lit, nu litar min mamma på mig iaf.. Jag älskar henne över allt annat.. nu blev de ett sånt inlägg med!


Igår var jag med med ett trevligt sällskap, vi var lite överallt och sen jyrade på som vanligt!
allt känns som vanligt för en stund när man är med dom 2 nog har man alltid kul, får man inte skratta åt dom så får man skratta åt mina sjuka frågor fast dom är inte så¨dumma men dom kommer ut på fel sätt

Snart blir det att fara tillbaka och vara med Rebecca och Bea de är ju kvälls öppet på gallerian så vi ska väl sitta och dumma oss och jyra!


baby im gonna leave you- fett skön låt får minnen sen när jag var liten!



Min vovve är de
bästa som finns

Ibland när jag har tråkigt

Då tar jag kort!










Idag hade jag tråkigt och var nervös så då tog jag kort :)

Funderar!

Ja sen när jag är klar med att vila huvudet så tror jag nog att jag ska gå upp och bygga de där pusslet jag försökte mig på förra året men gav upp vad tror ni om de? Annars ska jag nog ta mig en bok som jag har köpt för länge sen och på börja läsningen med den.. men just nu ser jag populärmusik från vitula (rättstavat?) den är så sjukt dålig men orkar inte byta kanal den går på SF kanalen! Jaja,


Vad ska jag göra idag?
Städa lite
Läsa/bygga pussel!
Sova!

fan vilket hårt schema jag har !

Nya tag en annan dag!

Ja de blir en annan men med nya och bättre tag!

PANIK!

Ja jag vaknade i panik 6.12 och trodde att jag hade försovit mig haha, men när jag kommer ner ser jag mamma hålla på att dona och jag vart irriterad för att hon inte ska hålla på att fixa och troxa mer om hon inte vill rammla och bryta andra armen med!

Jaja, men iaf är inte så nervös som jag trodde men de är jag väl säkert när jag kommer dit, men allt löser sig jag har ju gjort de 1000 ggr, åh snart ska man gå till praktiken, det blir en intressant dag faktist fan jag tror jag gå och lägger mig igen!  vid lunch ska jag och fika med Rebecca eller vid kl 10 typ cirka jag vet inte men de blir iaf kring där! måstre hämta min telefon som inte har blivit gjort ännu men de får jag ta tag i, sen hämta mina skor som jag har i mosters bil och andra saker, kanske måste till läggan idag och kolla när jag ska till ortopeden haha..


Jaja, nu har jag inte riktigt tid ska gå på toa klä mig lite mer och äta och borstatänderna!

Jag fick en julkalender av mamma just, med choklad!

RSS 2.0