Gammal

Bild från konfalägret!:)

Gammal

Bild från konfalägret!:)

Rätt håll?

Ja de känns som de men vi får se, är lite skeptisk för detta.. har gjort de förr men, jag ger det 1 CHANS till så jag har gjort de då kan ingen någonsin komma och säga att jag aldrig testa och gav det en ny chans!
Aja men hon skulle ringa upp igen vid 9 så får se hur länge det tar efter det!

Nå jag är ju helt störd ställer min klocka på 8.00 men vaknar till och är jätte pig sen och inser att jag ställt den en timma tidigare!  ojoj.. aja jag har ju fått gjort saker så...


Nå jag hoppas att delen kommer till bilen idag så den blir fixad! känner mig helt handikappad utanbil.. men jag ska då ha den till fredag.. för jag tänker inte sätta min på bussen till luleå!
I helgen har bea inflyttningsfest så de blir fett med skojj..!


Igår var jag med Emelie, vi såg på Prinsessan, har sett den tidigare men den är bra så.. sen så kolla vi på gossipgirl, och ett avsnitt av 2 and a half man.. sen skulle jag gå hem och sova men de vart ju inte riktigt så.. vi satt väl till 1.15 och bara pratade om det mesta, de var som skönt.. det går lätt att prata med hon!  Hon borde bli Psykolog, lätt skulle jag hitta någon som är så lätt att prata med då skulle jag älska det.. :)

HAHA åhh jag tänker bara på hur hon satt och dumma sig igår! haha satt typ dubbelvikt för att jag skratta så mycket!:)
Nää nu ska jag börja fixa mig kanske, sen skolan 9.50... ska prata med syon med.. försöker väl typ varje dag men de är någonting som inte går in kan jag ju säga, så idag ska jag gå in och säga  VET DU OM ATT JAG HAR DYSLEXI, DYSKALKYLI ? för jag skulle aldrig på att jag har det men denna gång känns det som att jag måste!!  när man står och säger till någon som jävlar sliter arslet av sig för att fixa det så säger men inte i " Men man kan inte bara gå och släpa röven efter sig" inte ordagrant men.. lite jag och sandra thyni reagera på de.. hur fan kan man ens säga så? Jag går inte ett fjärde år för att jag tycker det är så jävla kul men skolan.. jag gör det för ett slutbetyg så jag kan söka in till det jag vill bli fatta!!! och har sagt de... jag har sagt med att jag inte mår bra och så men nää inte fan lyssnar hon inte.... jag saknar våran gamla syo!  Sorry vart ett typ hat inlägg om skolan !

Händer de så händer de!

Japp de är så de är de är så man får ta det..
Slutade just skolan och nuu sitter jag hära och lyssnar på Nickelback - i'd come for you och massa andra av den gruppen har fastnat på dom igen dom är sjuktbra!
Aa vad ska man skriva?
Nu har jag ringt 2 dagar för att få tag på en person, men nä i går inget svar och idag "den du söker är på tjänsteärende!"  jag ger upp snart känns det som...
Just nu känns ingenting som de ska, ingenting alltså.... jag ska bättra mig i allt, och sen blir det som de blir!!

Fylle Chaffis

Och hela baletten igår, Hämtade Zandra, Robert och hans Farbror från baskeri de hade någon fest där... Sen hämta jag moster och en till och körde hem dom, fan har sagt att jag aldrig mer ska vara chaffis men fan är de så kul som de var igår så är de ju kul!
Jag var med Ida när jag väntade på att dom skulle hem och vi for runt stan och sen åt vi på Frasses så idag känns de som att jag är fet som fan! äcsh, jag tränar ju så, haha nää nu jävlar blire annat.. kollade på "Du är vad du äter" igår hos Michoo när jag for dit en sväng, fyfan ska aldrig mer äta skräp, (Typ) haha
Mm, kom väl hem vid 3, och somnar typ med en gång, och vaknar HALV 8 DE ÄR INTE OK!!!!!
Nå kollade mina kommentarer idag här på bloggen.. fan vad jag har glömt att godkänna, slarviga jag

Irene Huss

Sitter och kollar på dom filmerna, fan så bra dom är men läskiga! Älskar kriminalfilmer/serier, himla skojj
Igår var  jag hos min Moster och hade mys kväll, mycket skratt och svamel trevligt som tusan, När jag kommer dit så sätter jag mig i soffan och frågar var michoo och alex är och dom var inne på rummet jag knacka på alla rum och tillsist hittar jag dom SOVANDES inte så sociala jag går in och väcker dom och Alex blir jätte rädd och de var kul haha..


Sen så hade jag glömt slå av lysena så fick putta igång bilen, läskigt när jag skulle köra hem för då slutar lamporna att funka eller dom börja lysa jätte svagt så fick köra 50 hela vägen typ.. fyfan vad rädd jag blev att de skulle komma upp en älg.. Dagen före så höll jag på att krocka med en så de var lite tungt att köra... men det gick bra som tur var...


Sen åkte jag till mamma och hämta en annan bil och sen vidare till älsklingen, sen vart de att gå och sova typ direkt jag kom för Dennis skulle upp och jaga nu på morgonen, och våra morgonhumör är väl inte att leka med så de vart lite sura miner menmen..

Pratade just med Eelin hon skulle till happis och jag ides inte följa med haha jag är lat!
aja nu ska jag kolla klart på Irene Huss.
I will not give up, you are my everything ♥
Älskar dig Dennis! ♥

Kalas!

Japp idag har vi haft kalas för min mormor som fyller 59år Grattis grattis!
Då har vi  samlas och umgåts, trevligt träffade michoos kille med trevlig är han!

Just nu sitter jag vid dennis köksbord och hör på när Amanda, Dennis och Anton pratar hänger inte med vad dom snackar om men säkert inget intressant.. Jag sitter och läser bloggar..

Idag har jag jobbat projektarbete, jag har om utvecklingstörning himla intressant, hittade en skit intressant blogg där en mamma berättar om sin son som har en störning, skit söt!

Idag har jag gjort nån skit god mat, kyckling i sötsursås och ris, skiiiit gått! ;)

Hade behövat duscha men jag orkar fan inte..
vad händer i morgon? simma? träna? jag är less på att vara tjock nu!

RSS 2.0