Jag hora!?

HAHAHA att du inte ens kan säga de åt mig.. haha du är så äckligt patetisk, att gå och säga till andra att jag är en HORA, ojoj vet du vad hora är? de är en sån som tar betalt för sex, ja har ALDRIG tagit betalt för att ligga! hahah och för de första har du alderig träffat mig eller pratat med mig hur fan kan du veta att jag är en hora?! bara för att han inte vill ha tillbaka dig, lillagumman jag förstår han.. du ser för de första ut som att någon har kastat på ditt ansikte från 15 mils avstånd.. och är de ja som knullar med allt som rör sig?! haha nej inte de.. men tror du han vill ha tillbaka dig mer när du håller på med de du gör nu?! nää tror inte de va, sluta vara så satans svartsjuk, vi är vänner och du ska totalt skita i vad ja gör.. du är mogen, hur många mil är de ifrån oss?! 150? aa något sånt och du vågar kalla mig hora på de avståndet men testa kalla mig de öga mot öga, så ska vi se fall du är så tuff länge till... Äckliga patetiska flicka alltså! pusspårej!

Finska

sitter på finskan och seriös för första gången så fattar jag ingenting, eller jag är med okoncentrerad så jag orkar inte fatta heller.. men jag gör typ fel på allt fast jag vet vad allt betyder...

Jag har så jävla mycket tankar i mitt huvud nu, jag vet inte riktigt hur jag ska få ut dom, jag tänker och tännker ut och går allt för att bara komma på vad som är felet, vad de är  jag gör, men de kanske inte bara är jag?! jag får höra så mycket skit att jag vet inte ens vad jag ska tro på, jag läser så mycket skit så vad FAN ska jag tro på?! jag försöker men de blir fan bara mot hugg, men men skitsamma..

nu ska jag jobba klart med detta!

Vad är det med

folk och förstå saker!? fett leds på vissa människor alltså.. åhh jag fattar ingenting, och kul försesten kom hem typ kvart över sju, somnade väl halv.. kul hade vi iaf jag igår, vi firade bea hos johan och sen på hotllet, :)


och ngt jag inte fattar, I FYLLAN kan man komma fram och typ AAAA ZARI,  typ som att man känner mig och så men i själva verket  vet man bara vem jag är.. och de pinsamaste är ju att de personerna säger ALDRIG hej, och tror fan aldrig att hon/han har sagt ett ord åt mig förut.. hahaha
drömt en as konstig dröm nu innan jag vaknade, eller jag vaknade av den, haha d var att jag hade med thindra på en krog och hon var lika liten som hon är nu.. och jag skulle gå och byta på hon ;s och vi söp som fan.. hah tror inte jag ska ha barn!



När jag då går på toaletten så märker jag att jag går och sjunger Nelly-Just a dream, den har som satt sig på hjärnan som jag lyssnar på den..


Kommer väll in bilder sen när någon skickar dom, för jag glömde ju kameran hemma som vanligt..

Svar åt Johanna!

Ja jag vet ;)

Lita på någon

varför är det så jävla svårt att lita på folk? Det finns många jag kan prata med men då är de den största frågan kan jag lita på den personen? hur vet jag? de kan kännas bra till en början, men sen när man börjar tveka.. åh jag vet inte de är så jobbigt jag vill så göra veta fall man kan lita på di.. men nu kanske jag bara har mina "nyvakna" tankar har ju legat och kollat på film och sovit i typ 3h..

Vad vill jag? hur vill jag ha de? varför ska alla dessa jävla tankar komma hela tiden, kanske som min prykologilärare sa åt mig att alla tankar och lukter som jag känner nu är för att jag inte hade tid att stanna upp och känna efter och njuta då så de blir nu.. men allt är ju inte bara att njuta, men typ att jag inte hade tid att känna efter förut! är de så?! börjar fan tro de...
Eller är det bara att min kropp har börjat säga ifrån? åhh jag måste ju börja ta de lugnt, skita iallt och leva mitt..
äh nu läggr jag mig ner och ser GLEE


Vaknar med ångest, vaknar med smärta blandade känslor i mitt  hjärta!



Vaken,

ja jag ligger vaken ännu, matte ligger på soffan och sover och själv sitter jag här och jobbar lite med skolarbetet som handlar om ADHD så nu kanske man får klart de, inte mycket kvar nu men måste fan fixa redovisningen... jobbigt säger jag bara.

aja ska jag få någon somn i natt ska jag nog lägga mig nu..

speedad

Har bakat mockarutor och jag lovar godaste någonsin..


Rebecca gick just hem och nu funderar jag på att å i duchen de är rätt behövligt!


Fan vad jag har fin sångröst haha.. Åh är sjukt speedad och de är inte så kul.. är taggad som fan på att flytta att göra någonting, att plugga vidare, att jobba, att bara göra ngt med mitt liv.. men har ja typ panik/ångest över att sluta skolan, man har ju fan allt serverat mer eller mindre, man vet vad man ska göra och man har vännerna här och så, men fan tänk 116 dagar kvar tror ja att de var inte länge kvar, måste betala in så att ja kan gå balen men måst köpa en klänning om jag inte skulle låna thereces..(?) de är ju en sån jag kollat på fast i en annan färg

Shiiit, smider planer hära :)

Dagen efter

Sitter hos rebecca, vaknade för ett tag sen, eller a någon timma sen.. Det blev utgång igår, faktist helt okej, hade då skoj men inte lika kul att gå hem eller hem till rebecca, sprang typ hela vägen och kan ju säga att de var kallt och jag kunde fan inte andas på skit länge, skit äcklig de var i halsen..

Idag ska jag hem och då ska jag städa eller iaf dammsuga och sen ligga och se GLEE, och hoppas på en tidig kväll, saknar min säääng jättemycket, och min nalle åhh vad jag ska gossas..
Nu ska jag ta och äta lite korvstroganoff =)




Ibland

så får jag känslan om att allt ska vara som förut, och de är en bra känsla, för jag får lukter av tiden när man var några år yngre, eller typ när vi gick ibh...
Det är liite jobigt med när man känner lukter och inte komma ihåg var dom kommer grån och sen kommer man på ! :) aja. vill ha allt som förut igen.. bara känslan av att ha dig nära gör mig varm, men nu är de inte så länge..
jaja, nu se nå avsnitt av glee, och försöka somna om.. sen blir det att städa en aning och sen tagga! ;)

Hemlighet

HAHAH i går fick jag veta en sak, jag trodde jag skulle tuppa av.. nu fattar jag kalix HAHAH så jävla skrattretande, varför ska man gå och ljuga om ngt sånt men nu skiter jag i vilket, var ganska skoj att höra iaf saker man inte vet själv vet andra, lika och fråga andra om mig för dom kan ju allt utan och innan ! HAHAAHAHAHAA vÄX UPP!




...



Snodde av millan

FÖR 10 ÅR SEN
1. Då gick jag jujutzi
2. Jag var 8år
3. skilde sig mamma och pappa
FÖR 5 ÅR SEN
1. Flyttade jag tillbaka till kalix
2. Jag rökte
3. Umgicks jag nästan bara med killar.
FÖR 2 ÅR SEN
1. Hade jag ett förhållande
2. Min hund dog
3. Det var kul att börja på gymnasiet
FÖR 1 ÅR SEN
1. Jag mådde ganska dåligt
2. For på crusingar
3. Festade mycket
FÖR ETT HALVÅR SEDAN
1. Fyllde jag 18 år
2. Blev jag singel
3. Lärde känna nya människor
FÖR EN MÅNAD SEN
1. Mådde jag otroligt bra
2. Fick jobba och tjäna pengar
3. Var jag i Piteå
IGÅR
1. Var jag sliten
2. Gjorde läxa
3. Lagade mat
IDAG
1. Varit ledig
2. Trött och seg
3. Varit och åkt pulka
IMORGON
1. Är det skola igen
2. Göra läxa
3. Kanske umgås eller gymma
FÖR 10 ÅR SEN
1. Då gick jag jujutzi
2. Jag var 8år
3. skilde sig mamma och pappa
( har ingen bild på datorn när jag var 8 )
FÖR 5 ÅR SEN
1. Flyttade jag tillbaka till kalix
2. Jag rökte
3. Umgicks jag nästan bara med killar.
FÖR 2 ÅR SEN
1. Mådde jag dåligt
2. Jag drack alltid
3. rasade i vikti
FÖR 1 ÅR SEN
1. Hade jag ett förhållande
2. Jag mådde bra
3. Allt var som i en saga, nästan!
FÖR ETT HALVÅR SEDAN
1. flyttade någon jag verkligen älskade, ca 6 månader...
2. Blev jag singel
3. Lärde mig nya saker inom mig själv
FÖR EN MÅNAD SEN
1. Mådde jag bra
2. Festade
3. åkte jag ner till herrljunga
IGÅR
1. Var jag med steffi
2. Gjorde läxa
3. Lagade mat
IDAG
1. Varit ledig
2. Jobbat med vårat projektarbete
3. mötit min bror på sporthallen
IMORGON
1. Är det skola igen
2. läsa teori
3. Umgås

Ja de blir säkert

En sömnlös natt, för mycket tankar på allt.. för mycket jag känner att jag ska hinna med... vad vill jag, vad vill jag inte? varför ska alla tankar komma på natten då när man inte kan somna, och varför får man aldrig svaren man vill ha? varför är allt så förbannts jobbigt? varför finns det fördet första såna låtar som man ligger och lyssnar på när man är depp,eller liknande? de gör de ju inte ättre precis, man får ju mer tankar... åhhhh..

Ja kommer jag orka upp till skolan? ja jag hoppas då de, jag får väl om inte annt än en chock brorsans larm ringer så att jag kommer nog vakna iaf!

Johanna!

Ja nu ska jag ut och prata med henne, vi ska prata av oss lite idag med!
skönt att man kan prata med hemme om allt ! <3

Dag 12

I min handväska,

Ja vad ska man säga? mitt liv mer eller mindre? typ skolböcker, kläder, parfym, smink,  tamponger!
ja så gott som allt! :)



Saknar tiden

då man bodde hemma hos mamma, inte alla bråken men allt de där andra.. när man bara låg i sitt rum som man har haft i så många år, de man har så många minnen i.. Alla gosse djur man hade i sängen och kunde inte sova om alla låg perfekt annars gick de inte att somna, eller nallen jag fick när jag föddes när den var borta och jag letade igenom hela rummet kunde inte somna utan den, (inte nu heller), ja jag sover med nalle och jag skäms inte för de..
Saknar när mamma kommer upp på rummet och dummars sig, och man bara ber henne dra åt helvete, men nu när jag tänker tillbaka så var de ju ändå så kul.. Och alla dagar vi var på skolgården (mötesplatsen) typ när vi alltid hängde där, men till sist så märkte man hur en efter en droppade av, till sist var de bara dom "nya"  barnen som hänger där, åh vad jag saknar tiden alltså!

Hur underbar mamma har man inte?
Det finns mat på bordet varje dag, hon är den perfekta av alla kvinnor det finns ingen som gör de bättre än min mamma, vi har alltid hela / rena kläder på oss, och ställer upp de gör hon i vårt och torrt, man vet vem man kan ringa och prata med, man kan ringa henne vilken tid som helst.. Jag förstår inte hur mamma har orkat med, jag har varit hur idiot som helst när jag var liten, lyssnade inte på någonting sket i reglerna vi hade, for ut och söp, bråkade med hela familjen, skolkade från skolan.. jag fattar inte min mamma har gjort ett toppen jobb, inte många som klarar av att vara ensamstående och klara av uppfostra 4barn, okej hon har haft hjälp av våran låtsas pappa. Min mamma är den bästa mamman i hela världen och ingen annan är bättre än henne ! <3
Visst jag ångrar varje dag att mamma har fått mina elaka ord kastade i ansiktet, hur hon har fått se mig så arg som ingen annan sätt mig, men mamma klarade mig, vi har kommit långt och nu bråkar vi aldrig.. Mamma du är den bästaste jag vet, min mamma är stark!

Svar till Eveooe,

Jo jag vet jag ska kolla vad de är med den, men har ju haft så sen jag var liten typ :(
och det blir bara värre, men men fan jag är ju inte död ännu ;)

chock

Ja, idag har min bror sovit hos mig, och jag vaknade i en chock, kul nej.. hans mobil ringde eller alarmet och de var nå jävla skrik musik och jag hoppas 1 meter ovanför sängen och när jag landar igen så känner jag hur ryggen värker, vill bara skära av de, men iaf ja jag var i chock tillstånd ett bra tag kändes de som jag fatta inte vad som hände haha och jag fråga matte, vad fan var de, han ba mitt alarm haha ojoj

Ja skoldagen har varit en pina, fick gå hem för att jag inte klarade av att sitta typ har så sjukt ont i ryggen och panodil eller ngt sånt hjälper inte, så jag ska testa smörja på voltaren, och hoppas på resultat, ioch för sig så missade jag bara Historian men jag tycker de är kul så de var ju inte bra, men han sa att de är ok att jag går hem för min rygg, han såg nog att jag hade så jävla ont och gnällde redan över det igår.. kanske måste kolla upp den för när vi har fel i ryggen i släkten så då förvånar det inte mig en sekund att jag med har de!


Nä ska försöka sova en liten stund och se fall de blir bättre jag håller tummarna (Y)
Jag och Thindra<3 HAHA ser ut som att hon har underbett

En bra start

Dagen har börjat jäkligt bra, vaknade kvart över sju klädde på mig och sprang till bussen, sen så kom jag på finskalektionen och såg att jag fick VG på provet och jag blev hur lycklig som hellst, visst jag kan finska men jag suger på att stva hade typ några stav fel men de gjorde ingenting.

och nu har jag människor i behov av stöd, och jag sitter och skriver om ADHD, och de ska bli ett fördjupnings arbete, tror att de kommer gå riktigt bra, så de är kul, nu är jag taggad. när de går bra så är allt så lätt och de är ju toppen!


ska åka och handla när jag slutar och sen så ska jag hämta lite saker från min moster. sen blir det att åka hem och göra klart APU uppgiften och jobba lite projektarbete, lika bra att jobba när man känner för det..

Nää nu ska jag fortsätta med min ADHD uppgift.

sitter och nöter - Nelly - just a dream! så härlig låt!


<3



RSS 2.0