Är det inte så ?

Heter det inte så Glömma, förlåta och gå vidare!


Ja vissa gånger går det att glömma och förlåt men fan inte alltid,

Magsjuka?

tror fan att jag har det, har inte varit på skolan idag, för har spytt i natt inte så jävla mysigt, och så har jag spytt när jag har varit hemma :( men inte så mycket mera, i morgon ska jag till "tandis" fan glömmde ju avboka de, jobbigt... men men ja så kan de vara hoppas  jag kan ringa i morgon, nää för jag ska på morgonen ;/ skit sak samma, mår då inte bra iaf..


Ja, vad ska jag skriva? eelin kom till mig idag satt och prata osv.. hmm, fan just när jag hann somna så väckte någon mig när de plinga på dörren så kommer det en kalixbo gubbe och ska kolla min nyckel. :s åhh så jag kunde ju inte somna om efter det.. så nu sitter jag hos Sebastian och fyller min ipod, om jag lyckas fatta hur man gör nu :p hah jag är ju skit sämst!


Åhh jag är så jävla less alla idioter!!!!

Du fattar inte vad du har gätt dig in i!!

...

Åh vaknade just, är inte trött men ändå är jag de:s ska väl ta och äta snart




Skolan

Står i skolan och har just slutat engelskan och nu väntar jag på att bussen ska komma så jag kan åka hem till mamma, och gå ut och gå med vovven.

trött som fan är jag och less på allt jävla skit, har svin ont i hela kroppen:S i kväll ska jag nog och gymma med Evelina wennberg:)


Några dagar

Ja precis jag har inte skrivit så mycket, och det blir ju inte de när man inte har dator i lägenheten, eller de har jag men ingen laddare till den för att min kära storasyster har lyckats göra sönder den :(

Har varit med Eelin dom hära dagarna, vi har städat ut hennes lägenhet, fan vad jobbigt det har varit men jag har inte behövat göra så mycket igentligen men ändå vaar ju svin trött..

i går var vi i backen men skolan, det gick åt helvete med att åka, tog med mig min bräda men det var inte alls kul, så jag ringde mamma så hon skulle komma med Zigge men hon var sjuk så det gick inte. så då for vi hem och fixade klart i Eelins lägga, så på fredag ska man hjälpa att flytta ut henne. 



Åh jag är skit hungrig,. jag vill ha  MAT NU!!!!


Storsyster & Robert

Sitter hos Storasyster och Robert, gick hit efter jobbet och då var Bea,Erik,Jenny,Zandra och Robert hära så vi har suttit och pratat om allt, Nu har Erik och Bea farit och Lillasyster har kommit hon ska sova hära..

Sebastian kommer väl och hämtar mig hära sen efter han har varit och bowlat. :)
har inte så mycket att skriva faktist, kännde bara för att skriva lite så..


I morgon blire Råne och kolla när sebbe kör, han kom 3 idag Grattis !

jaja, men nu skajag gå och vara lite social :)

ha det bra hejdå!

Hos Sebastian!

Ja, han for idag vid 7 på morgonen till överkalix för att tävla, Lycka till!! & i morgon äre i Råneå så jag och mamma ska dit och kolla det ska bli kul för har aldrig sett han köra:( men idag när han gick så slog jag på The new moon, fast bara andra delaen för jag ville bara se slutet för de hade jag missat, aa men iaf, jag brukar inte kunna somna om när han har gått men om jag lyckas med det så drömmer jag bara Mardrömmar ;S  och vadgjorde jag inte nu då? somande om och fick en mardröm ;( fett jobbigt.. I natt har vi då pratat och kommit överräns om saker och det kommer vara bäst för båda! det är inte lätt men jag klarar det hoppas jag.. men men så är livet i bland! ska fan aldrig mera bli KÄR!!!!





1h

Ja då var de en timmas prommenad, skönt, Zigge är helt död nu, han ligger bara han har ju fått springa lös på isen, skönt för ingen var där så man behövde inte ta in han brevid sig då så han hade hela isen för sig själv och jag lovar han utnyttjade de kan jag ju säga ;)

Kom och tänka på  en sak med, hahah åh fick mig ett jävla gått skratt för mig själv, skämdes ju när jag gick och skratta för mig själv!!;) Patetiskt är vad det är, när jag bråkade med en för länge sen så kläcker hon ut sig de hemskaste som bara att gå och säga "du har ett babyface" och jag lkovar jag bröt i hop av skratt, alltså babyface?! var det de bästa hon kom på ?! ;D  som sagt de var länge sen, fast vi gick i 8 kanske ;D




Tvätta..

Ja, sitter ju hos mamma nu, men när jag kommer hem när mamma kommer hem så får hon köra hem mig, aa och då ska jag tvätta fan vad jobbigt men måste ju, sen tror jag att jag ska ta och stor städa medans jag är själv och så.. har bakat mockarutor fan vad gott;) så nu ska jag ta med mig hem så Sebastian får några, hmm ska man kanske hoppa i duschen? eller nja vet fan inte känns ju rätt jobbigt men jag är ju en lök så jag måste..


Har ringt och hört efter sommarjobb, det låter ganska ljust men jag vet inte än, så, men jag skulle höra av mig före påsk och sen så skulle några andra ringa fall jag ska komma.. :) Skönt fall jag får, ska snart ringa till en till skulle ringa tillbaka kl 1:) men men vi får ju se hur det blir.. ;)


Sebastian har sovit med mig i dag, GUD så mysigt det var, somnade på hans bröst först sen låg han och strök på min rygg, så jäkla mysigt, han är BÄST, 






"Orden har du fått men sorgen den är min
Vi alla kommer somna in
Jag får stanna kvar, förlora det jag har
Men saknaden är min den har du kvar"



Ja så äre

Ja sitter i byn, och har ingenting att göra, var ute med Zigge för ett tag sen, halkade och höll på att bryta foten jag lovar

JA, och nu lärde jag mig just hur man lägger in en låt på Bloggen, fan vad jag är trög! men iaf, sjukt bra låt !






byn

 Jag sitter barnvakt mamma är i luleå och hälsar på Karin.

Har just varit ute med Zigge  och fick mycket tankar upp i min hjärna.. och vet fan inte var jag ska börja,
jag förstår mig inte på vissa som skiter och vänder ryggen åt sina vänner när dom behöver dom mest., jag är sån som ställer upp när som hellt och skiter i fall jag har hur mycket att göra men ringer en kompis så finns jag alltid dära, men sen finns det dom som också skiter i sina vänner eller ja man sluta bara höra av sig och sen på skolan kanske den/dom kan säga hej eller ens kolla på en, men fan inte prata nej det är ju fan hela jävla världen dom nya vännerna kanske man inte får göra det för??? åhh vad leds jag blir, förut jag hörde alltid av mig fall vi skulle göra ngt, om vi skulle festa om du skulle med på fest, alltså men du kan då fan inte höra av dig en gång! och det spelar ingen roll fall det är fest eller så det skiter jag i men allmänt bara är det jobbigt???

Jag kan stå för de jag söger och det jag gör, jag har då sagt till din kompis att jag inte gillar henne! men betyder det att vi måste sluta umgås?? jag visste inte ens fall jag kunde ringa och bara gråta som alltid annars bara ringa när det är ngt eller bara få prata ut, men jag vågade inte för varför skulle jag när vi aldrig pratar längre.. åhh jag är så ledsen för att vi inte gör det, men jag har försökt men det är inte bara en som bara kan höra av sig hela tiden man lessnar..

ja och sen har jag en massa andra tankar, om hur allt är och hur allt kommer att bli..

och saknar min pappa så himmla mycket... åhh varför kan ingenting gå rätt för mig någongång?

Nyborg

yes, jag är hära;) mamma jobbar och jag är barn / hundvakt, det är kulkul, har varit ute med Zigge, och städat.. och snart sluta mamma, och då ska jag  och mysa med Sebastian,
i morgon har jag bara en lektion värt.. nje men ska ändå på skolan måste på trafik..
åh har ingenting att skriva mera hejdå

Är ännu hära

ja jag for hit nät jag sluta jobbet, gick ut och gick med bea och zigge en timma ;) men nu ska jag till kalix vet inte om de blir vid 9kanske, eller om sebbe är snabbare än mamma, men vi får ju se :)
har ont i hela kroppen, de bara värker över allt;/

Hos mamma

Jaja, det blev en natt till hos mamma men det är ju nästan så man flyttar hem igen, men ganska skönt att bara komma hem och slappna av och inte göra någonting.. riktigt skönt.'
just nu ligger jag i min lillasysters säng och ska sova, Zandra och Robert har tagit min för att den är störst, ja men linn är iaf inte hemma, så då blev det den, fett skön, ja de är ju min gamla så ;) I morgon flyttar zandra och robert och då kommer dom och hämtar resten av deras grejer fan vad skönt och jag får min säng och dom får deras.. ja och så får jag ju min soffa åhh jag bara längtar för den är skit snygg,
i morgon blire att jobba, 11-15 kom och fika på myggan.. åh i natt far sebastian ;/ och inte fick jag sova med han i natt heller, men de är väl ngt jag får leva med hehe . hoppas det går bra för han:)
Väntar på att han ska ringa så jag kan få prata lite med han, jag var ganska irriterad nyss för att inte ljudet funka på dvd ;( åhh bblev less



En natt till

ja i natt sover jag med i nyborg, har varit hundvakt när mamma har jobbat , skönt har bara varit jag och Ziggegubben. Sebastian kom hit i går kväll och då fick jag mysas rejält mysigt som tusan, han for på jobbet och jag kunde som vanligt inte somna om när han går det är lite smått jobbigt,  men men i natt får jag sova själv.. :( och i helgen far han och tävlar, så då blire inte heller nå mys..
åhh det har typ tagit mig 20 min att skriva de här inlägget för jag har min brors mini dator och jag HATAR DEN det finns fan ingenting som är så jobbigt som den här datorn,fy allt blir bara fel när jag skriver och allt blir jobbigt.. men är ju sugen på att skriva nu så jag får väl ta mig tid och vänja mig...' och jag HATAR när det inte finns en mus till den heller så jjag har sprungit runt och letat som nå cp efter våran trådlösa men den var borta..
'
ja idag har jag bara suttit hela dagen och spelat WII HUGO spelet, åh det är svin kul sen i mellanåt fick jag gå ut och gå med gubben, så han fick pissa, tog några snabb svängar och sen gick jag på isen i 1h, och sen runt byn typ, så han har varit helt död idag, han har legat på hans soffa eller vid mina ben när jag spela och så fick jag klappa han och då var han skit söt, han var typ svin trött så när jag klia han på magen så satt han och höll på att ramla för att han somna.. skit söt!!!



Åh

fan vad jag hatar dig!


Oj

Ja ojdå, har inte skrivit på ett tag.. kom på det just.. sitter hemma hos mamma och är hundvakt, vi har vari på isen idag i 1,5 min, härligt.. just nu sitter jag och kollar på vi hade iallafall tur med vädret igen! på Canal+ Comedy.

Jag vill att sebastian ska komma och pussas med mig.. men han måste bli klar med bilen för att han ska och tävla.  ocj då blir han väl klar i natt hmm,, men man kan ju alltid hålla tummarna för mig! yeesbox.!

RSS 2.0