Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll.


Dennis Nilsson, vi har kännt varandra sen 8an, och vi har hållt ihop sen dess. Han är världens bästa kompis, finns fan ingen snällare än han ! :) <3

Sitter i sängen!

Ja, jag är ju en del jävla trött, vaknade kl 8 första gången sen ringde Steffie mig så jag har varit vaken sen typ halv 9... och jag somade väl vid halv 5....men men de går bra nu, har varit i duschen så känner väl mig lite piggare...
Idag blir det att jobba projektarbete, de ska vara inne snart så ja jag har ångest!
skriver sen

Natten

Idag har de inte hänt så mycket, eller i går kanske man ska skriva...var på innanbäcken med skolan de var faktist jäkligt kul. Sen kom jag hem och gjorde läxor!
kollade på big brother och sen for jag ut och var med dennis, simon och rebecca, vi gjorde inte så mtcket vi for till dennis mamma och var inte där alls länge, å for vi och körde hem rebecca och sen simon med, jag och dennis for till ok och tvätta hans bilruta, och den tänkte han köra hem mig, men då kom vi båda på att ingen av oss ville fara hem.. så vi åkte till ryssbält och såg på reprisen av big brother för han hade inte sätt de och jag hade som inte sätt de så bra, och sen någonting annat program.. vi pratade en heldel, stackaren har ju ångest, men nog ställer han upp han är ju som söt ! :) Så nu har jag just kommit hem, och känner att jag skulle kunnat stannat längre för jag är fan inte trött... :s
Nää nu ska jag väl lägga mig och se film och hoppas på att jag blir trött.
Puss och go!

Dag 9: Någon i din släkt.

Mommo och moffa, dom bästa som finns <3

hah

Alltså shiiit nog fan får man ju skratta alltså!

Håller på att städa/tvätta och försöka få ryggen att palla med allt detta. sen kom jag även på att jag har omprov på svenskan i morgon så då måste man plugga till de med... alltså jag dör!
i morgon ska vi iaf till inannbäcken med kalassen + bf2 och ha någon ute dag för småbarnen! skojjsigt..
_jag har seriöst 10000000 miljoner saker att göra...

Dag 8: En person som du saknar.

Den här tjejen saknar jag grymt mycket, de var så himla länge sen!
Jag snodde bilden från facebook. miss you baby <3

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp.

Denna bild är tagen idag, så den har jag aldrig lagt upp, jag kände för att bjuda på mig själv idag och jag fick mig då ett gott skratt, och dennis lär väl skratta när han kollar alla skel bilder på mig i hans tele! haha.
nej jag skelar inte i verkligheten!
t

Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Jag och Eelin <3

Dag 5: En gammal bild på dig själv

Jag i 8an ;)

Sängen

Sitter nu i sängen och ska snart sova fett skönt i morgon blir det att åka till sunderbyn för att kolla min handled, vet inte om jag ska opperera men jag hoppas för är rätt less att ha så här jävla ont alltså så de skulle vara skönt att få bort de snart och hellst innan studenten och allt sånt!

Ja, var på sjukan idag och fick nya recept, träffade moster och surra med henne, sen träffade jag även min kusin hon är ju bara för söt hon alltså. Men jag hann då packa på min moster en massa saker att köpa för att jag ska kunna komma på klassresan, iochförsig så är allt packat och klart, resan är bokad och allt, så nu är de bara att vi sätter igång att sälja så vi har råd att leva där med! så den 25 åker vi till stockholm, fan vad skoj jag längtar så jag spricker typ :)


Skoldagen idag har varit så sjukt konstig, så jäkla tråkig och ingenting har varit som den brukade, kanske mig allmänt less på allt men de löste sig.
Aja, nu ska jag sova
Puss och go ! ;)

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv.

I 9an på innanbäcken! den var en bra tid i mitt liv, jag kom närmare ala "gamla" vänner igen, och sen träffa jag massa nya människor och vi hade alltid skojj..! saknar den tiden som bara den, !:)

Dag 3: En bild på någon i din familj.

Min "lille"bror, fast han är fan större än mig ;)

Bjuder på en bild på mig



Skolan!

Förlåt har inte blivit mycket skrivande här nu.. men jag ska bättra mig.

Ja nu har jag ny hår färg, brunt med röda slingor, ja de skulle varit snyggt fall de inte skulle vara orange i hårbotten men men så kan de vara, haha

jag var och hjälpte ida i helgen att fixa hennes lägenhet nu när hon har flyttat granne med mig, skojjigt..

ja och jag har överansträngt min fot.. så jag får ha bandage, klandtiga jag alltså..
nu efter skolan ska jag först till KUM och förlänga mina p-piller och sen gosssa med thindra, och sen hem och då blir det väll att vara med Dennis, säkert ida med men de ser vi ju hur de blir med de!;)


Ja men nu sitter jag på engelskan och ska jobba men jag har ingen ork och när hon kommer ska vi ändå bara prata så de är chill då kan man ju som sitta hära!

HAHA bästa drömmen ever hade jag i natt, drömde om att jag var med i Big Brother! haha

 joo juste, fan vad leds jag är!!!! Anders ska inte gå med mig på balen, kul... nää vem fan ska jag gå med nu? jaa Rebecca ska jag ju gå med, men fan jag hade ju verkligen ställt in mig på detta nu.. lovar att de slutar med att jag inte kommer att gå.. fan man kan ju säga de lite mer i förväg innan de ska betalas, mm så kul.. kan ju säga att jag höll på att börja gråta när han sa de, fett besviken menmen...


Handlat!

kom just hem, har varit och handlat med Mommo!
Fan vad jag hatar detta... jag blir så jävla ledsen, snacka fan inte om att du vet hur de känns.. jag kommer fan sitcka här ifrån, jag hatar hela stället... du säger att jag inte ska men va fan de spelar ju ingen roll för du har ju valt.. du väljer varje gång du gör så hära! jag orkar inte... du har ett val..
Nu ska jag dra på musik så högt de bara går och städa som fan glömma bort tiden, göma mig i mina saker!
ojj blev kanske lite deppigt men de skiter jag i !

Dag 2: En bild på någon du älskar.


Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.



Jag gör en annan lista!

Denna verka roligare:)
Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.
Dag 2: En bild på någon du älskar.
Dag 3: En bild på någon i din familj.
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv.
Dag 5: En gammal bild på dig själv.
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp.
Dag 8: En person som du saknar.
Dag 9: Någon i din släkt.
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll.
Dag 11: En person du kan berätta allt för.
Dag 12: En bild + 5 fakta om mig.
Dag 13: Du och någon klasskompis.
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider.
Dag 15: En person som du vill vara med.
Dag 16: En bild på dig själv.
Dag 17: En ovanlig bild.
Dag 18: En bild på din fritid.
Dag 19: En person som är snygg.
Dag 20: En bild på dina närmaste.
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig.
Dag 22: En bild på en tid då saknar.
Dag 23: En bild från i somras.
Dag 24: En bild som gör dig glad.
Dag 25: En person som alltid gör dig glad.
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med.
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt.
Dag 28: En tokig bild.
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv.
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Lite personligt!

Allvarligt! Vissa människor förstår jag mig inte på! bara för att jag har de svårt i skolan, och MÅSTE göra alla prov munligt för att jag har dyslexi så tycker inte jag att folk ska skratta för att jag vill ha de, jag blev jäävligt arg... Okej jag kan säga att jag måste ha de inför alla men att få en jävel som skrattar och dummar sig för de... men vissa människor fattar inte att vissa kan ha de svårare än andra.. alla kan inte läsa precis innan ett prov och sen kunna allt och så.. Jag har alltid fått kämpa och jävlar allt jag har fått folk som skrattar och så mer än en gång men jag har fan inte gett upp jag går i 3 året på en linje, skulle inte ha fått mina diagnoser så skulle jag nog aldrig ha orkat.. och hade inte mamma gjort de hon gjort så skulle jag aldrig heller ha orkat!



Jag kanske hade varit en helt annan person i dag kanske inte skulle ha haft mina underbara vänner som jag har nu, jag kanske skulle ha legat på en parkbänk.. nää men jag har alltid haft mina mål i livet så de har hjälp jäkligt mycket..

15 min kvar

Till bussen går så får väll bara bli ett kort inlägg..

Somnade igår men de tog ju ett tag, så jag är ganska trött nu om man säger så..
drömmde en sån konstig men mysig dröm, fan de var nästan lite läskigt när jag vakna haha men fan när jag väl börja tänka efter så föll jag tillbaka och insåg att de bara var en dröm.. Skulle vara kul om den föll in men de kommer de nog aldrig bli..






Inga tuffa val, tänker på när jag var barn, allt var så bra ingenting var knas!

En äcklig känsla!

Ja de kryper i mig jag kan inte sätta fingret på vad fan de är, jag kan inte sova.. jag ligger här med musiken på, men jag vill bara skrika.. jag vill bara ut och gå,springa vad fan som hellst vad är de med mig..? jag hatar detta jag hatar dom här stunderna då jag inte fattar någonting... Jag är trött, jag har försökt slappna av och somna men nää de funkar inte.. Men har gjort en "sova" lista på spotify, fast de blev typ depp... och den där jävla reklamen hatar jag!!

Ska jag behöva vara vaken hela denna natt? nej tack, jag vill ju gärna vara en människa i morgon, och vill inte utsätta mina vänner för mitt himla bra humör! iochförsig så är de ju ändå vana att jag kan vara på fett dålighumör på morgonen så! haha nee.. jag ska sova..



Jag har legat och grinat åt filmen Flicka sjukt bra film, har sett både 1&2an så underbara filmer alltså! jag rekomenderar!






I hope you know what you do!!
I am not there for you again!

Big girls don't cry!

Sitter nu i sängen men datorn här på stolen, har just sätt klart big brother så de blir väl snart duschen och sen är de skolan i morgon så man orkar de med!

Känner mig lite deppig just nu, sitter och lyssnar på musik och känner att allt stämmer in.. jobbigt! och sen nu har jag börjat få sjukt ont i nacken/axlarna igen så de strålar upp mot hjärnan, måste ta en panodil och smörja lite men voltaren..

So fucking!

Jag kom hem igår, massa timmar på tåg inte bra, fan min kropp är borta fatta ont jag har..

Hade tjejkväll igår sjukt kul hade jag iallafall, känns ju i dag kan jag ju säga!
det var meningen att vi skulle vara hos mig först men vi for till Rebecca ist för att de var närmare till B4.. men kul hade vi.. jaa bea fick massera mina axlar de gjorde så jävla ont fort hon bara tog på de, men jag fick fan stå ut och de vart ju skönt sen men de gör fan lika ont nu.. Bilder kommer när bea skickar!:)


Jag vet ingenting men snart ska nog allt lösa sig och allt går vidare och jag känner lugnet och  yeeeeeeeeeeeah allt är som vanligt igen!
Jag är så jävla föbannad! hur fan kan man sitta och säga "Åh jag vill att du ska komma, jag vill de, och jag vill de.." men i själva verket är allt bara en jävla lögn! shiit du behöver hjälp och massvis utav de!

bilder


Jaaaaa

Sitter i sängen hos pappa, väntar på att emil ska vakna så ska jag ta tåget in till herrljunga!
Igår så var jag hos farmor och spenderar dagen där typ och var med Farbror och kusinen, jag skulle vara med emil egentligen men han hade inte tid visade sig då, men då kom jim och hämta mig senare och så åt han och sen körde han hem mig. han är då alltid lika kul
Ja, men men i morgon åker jag hem och de ska bli skönt men ändå inte, ska bli skönt att träffa mamma och alla igen känns fan som att jag har varit här längre än i en vecka alltså.. shiit..

Ligger och läser

några bloggar, och dom är hur kärleks fulla som hellst mot varandra, och hallå jag blir typ kär igen när jag läser eller är de vårkänslorna som kommer fram?:)  jaa de är ju inte lätt att veta.. :)
men ojoj..
Idag  kanske vi skulle till maria, annars blir det att stanna i herrljunga och umgås med folk, härligt:)
Snart bär de av hem då.. eller aa de är väl tisdag idag? eller? så jag åker på fredag och kommer hem lördag, :(
ska bli skönt men ändå inte..
Nää jag har laddat ner Big Brother så ska väl lägga mig och kolla på de nu.. ;)
Ska ta en bild och lägga upp, de är fan vår hära nu, inget snö på marken (nästan) eller jag ser inte som att de är snö om man jämför med kalix!
Puss&go!

ner och upp!

Fan jag vet inte vad jag vill längre.. ena stunden så vill jag bara bort från kalix, men och andra stunden så vill jag ju inte de, jag har allt där uppe..
och nu när jag är här nere så är vill jag båe vara här och uppe i norrbotten..

Äh jag flyttar utomlands när jag går ut skolan och stannar där för gott de låter jävligt skönt om inte annat!
nää nu ska jag lägga mig och se film kanske..


Åh vad jobbigt.. fast man ser ju vart man kommer in och inte..

ner och upp allt just nu i mitt huvud!

ner och upp!

Fan jag vet inte vad jag vill längre.. ena stunden så vill jag bara bort från kalix, men och andra stunden så vill jag ju inte de, jag har allt där uppe..
och nu när jag är här nere så är vill jag båe vara här och uppe i norrbotten..

Äh jag flyttar utomlands när jag går ut skolan och stannar där för gott de låter jävligt skönt om inte annat!
nää nu ska jag lägga mig och se film kanske..


Åh vad jobbigt.. fast man ser ju vart man kommer in och inte..

ner och upp allt just nu i mitt huvud!

Etttvåtre

Himlans skönt att komma bort, men ärligt talat så har jag hemlängtan!

Jim körde hem mig igår, hade sovit där värre mysigt. Före på kvällen så var vi me Gustav och Emil, vi vart typ lurades där ifån, gustav sa att han skulle upp halv 7 så då stack jag och jim vi ides inte gå upp så tidigt, sen igår fick vi veta att de var ett skämt, och massa sura miner:/ men allt löste sig!


Somnade väl kring 10 i går.. och vaknade av att jag höll på att pissa ner mig kl kvart i 9 idag så jag fick mig några timmar! skönt.. mina knän är fan inte bra efter att suttit på ett tåg i typ 18h.. shiit de är inte ok!
Saknar min mamma jättemycket <3

Allvarligt..

Vad har folk för fel när dom ringer och väcker mig?! haha okej jag hade glömt att sätta på ljudlös så jag får skylla mig själv..

Ligger i jennifers soffa, och nu är  ja vaken och ska ringa upp alla jag har varit otrevlig mot när jag ligger och sover haha.. adam ligger på massa kuddar på golvet fattar dock inte varför, för vi har sovit brevid varandra förr, men juste han sa att de var för trångt!

haha jag har en känsla av att jag har snackat i sömnen i natt och att jenna skratta som fan åt mig.. men vet inte fall de är såå måst fråga hon sen när hon vaknar


Senare snart när Sara svarar så ska jag och hon gå på stan vill göra de nu typ å och äta någon mat eller macka eller nt är sjukt hungrig.. kan inte klockan bli typ kväll så jag kan åka snart?:)




Svar till camilla

haha vet du ens vem de är de står om?!

haha de var de

Värsta..och dig lita jag på...usch..

Fan vad jag får skatta åt dig.. du är ju så dum.. Jag hatar de jag läser vad du gör, jag vet precis hur de är att bli sviken.. jag vet precis hur de är att vara i kläm... lägg ner de du håller på med nu om du vill att h*n  ska komma ihåg dig som ngt bra. jag vet inte hur du är men fan de jag läste fick mig verkligen att tänka om de fick mig att känna mig liten igen, de fick mig att få gråten i halsen.. sjukt dålig stil! jag litade på dig, men tydligen ska man inte lita på allt för många..

Min mage skriker efter mat, skulle inte jennifer och sara kunna komma snart så man får i sig en liten mat bit iaf, de skulle vara så jäkla gott! ojoj... ;) Ska bli kul att träffa sara igen de var ett tag sen men de ska bli skojjigt hon har ju fyllit 18år så nu vet man vem man ska dra ut på krogen, halvsyrran alltså.. nää hon är ännu den jag ser vara så liten och vi alltid bråkar och aldrig kommer överrens med, haha de var tider de;) Puss och go på dig!

alltså jag får träningsverk i fingrarna av att skriva på adams tangentbord haha man får ju typ slå på dom sikt jobbigt!


ähh nu ska jag inte skriva mer..

Puss och go


svar till tilda!

Aa, ber om ursäkt;)

Jag fick

en idé

Saknaden är stor

Nu har jag bestämmt mig,  jag ska tatuera in en sak nu.. de kommer bli jäkligt bra, jag skiter i fall ingen annan kommer tycka att den är bra, för de är för mig ja gör den och ingen annan den kommer betyda ngt! nu längtar jag!
Sitter och tänkter tillbaka på massa saker..
Alla svek? alla hat?  hur skulle de va fall de inte var så mycket? de är såna svar jag aldrig kommer att få svar på.. Jag ville ge allt, jag gjorde mitt bästa men tydligen inte nog bra.. men jag vet att jag gjorde vissa saker fel..
De var du som fick mig att må bra igen och jag vet att du vet vem de är.. jag hatar att du inte kan prata med mig.. för du var den som kunde lyssna och du som kunde trösta..
Sveket du lämna har fått mig att må dåligt, sveket från en vän de gör nog de ondaste..
Vi går skillda vägar, jag vill inte sakna dig, jag vill inte att du ska ha varit den bästa som har hänt mig, jag vill inte snälla jag vill inte...  men du ska veta att du fick mig att må dåligt!!
"du ska att jag var speciell, du fick mig att tro de, men du lämna bara svek..."

Allvarligt..

jag vet inte....

RSS 2.0